luni, 1 februarie 2016

Anihilarea Constiintei

Desi nu suntem constienti de asta, traim in interiorul unui conflict de amploare. Un conflict de amploare ce care in prim plan doua tabere. Prima tabara - umanitatea, iar cea de-a doua tabara este reprezentat de niste entitati straine, parazitare - Oculta Mondiala. Problema este ca prima tabara nu este constienta de conflictul in care este implicata. Acest aspect este crucial pentru elita conducatoare. Umanitatea nu trebuie sa constientizeze conflictul, astfel ca aceasta nu ia nicio masura de a se apara de agresori.
Agresorii sunt tacuti si se straduiesc din rasputeri sa ramana asa. Pentru a mentine aceasta stare de fapt agresorii au incercat si au reusit sa ocupe cele mai inalte functii de conducere in interiorul societatii. Aceasta reusita a venit ca urmare a unui plan pus la punct pe o perioada de cateva milenii.
Agresorii au studiat omul si au reusit sa ii manipuleze evolutia in decursul istoriei. I-a manipulat ideile si mentalitatea, structurile sociale, religia si formele de conducere. I-au invata pe oameni cum sa gandeasca si cum sa priveasca spiritualitatea. Fiind la conducere, agresorii i-au tinut pe oameni intr-o stare de completa sclavie, incepand chiar cu perioada antica. Astfel ca, istoria ne spune ca masele de oameni majoritare au trait in sclavie pana in preajma Primului Razboi Mondial. Dupa ce au fost scoase din sclavie, masele de oameni majoritare au fost aruncate brutal in interiorul unei societati capitaliste salbatice care le-a ingradit viata si timpul mai mult decat sclavia propriu-zisa.
Oamenii erau acum sclavii banului. Munceau de dimineata pana seara pentru a reusi sa supravietuiasca. Oamenii se credeau liberi si uitau de faptul ca 70% din timp il petreceau la munca. Acasa, acestia erau supusi continuu unui asalt informational manipulator din partea radioului si mai apoi a televiziunii.
Agresorii si-au schimbat modul de dominare si de implementare a propriei puteri. In perioada antica, medievala si o parte a modernitatii puterea s-a manifestat printr-o salbaticie infioratoare. Pedepsele, pentru indivizii din masele majoritare erau extrem de brutale - trasul in teapa, ruperea in bucati de viu etc. Aceste pedepse aveau rolul de a imprima majoritatii un puternic sentiment de frica. In perioada moderna si contemporana agresorii au devenit mai "blanzi". Au incercat sa aplice in interiorul societatii forme de conducere totalitare. Problema era ca liderii totalitari (Hitler, Stalin, Hrusciov, Ceausescu) si-au dorit independenta si au ajuns sa lupte contra adevaratilor agresori. Acesti lideri totalitari, formati de catre agresori, manifestau un comportament brutal - un comportament normal avand in vedere "parintii" din care s-au tras.
Agresorii au aflat ca violenta pe care ei o foloseau, pentru a controla societatea, se putea intoarce inpotriva lor. Din acest motiv au incercat sa mascheze violenta. Statul, acum controla prin legi, pedepsa cu moartea fiind pusa in practica doar in conditii exceptionale. Violenta nu disparea din peisaj, ea lua forma unor razboaie mondiale, sau a unor razboaie regionale interminabile. Lua forma unei criminalitati ridicate si a unui Razboi Rece (manifesta printr-o sumedenie de razboaie mici si multe genocide). In final, razboiul contra terorismului aducea in prim plan genocide infioratoare comise de unii asa-numiti teroristi arabi. Teroristi controlati direct de catre putere si care aveau rolul de a infiora o intreaga lume. Teroristi care, printr-o migratie de proportii, stimulata si controlata, par a patrunde in interiorul Europei (centrul lumii civilizate mondiale).
Agresorii au mizat in continuare pe noi metode de manipulare si indoctrinare care, dublate de o noua tehnologie, au patruns pana in interiorul subconstientului uman. Agresorii au creat un om dominat de bani si de dorinta de a supravietui. Un om dominat de o sexualitate debordanta. O sexualitate care ii controla comportamentul si ii incetosa mintea. Un om aflat intotdeauna pe drumuri, obosit si fara dorinta de a iesi din lumea in care era blocat. Un om plin de egoism si indiferent la starea semenului sau si suficient de prost incat sa nu isi puna prea multe intrebari (printr-o cultivare asidua a prostiei cu ajutorul mass mediei). Un om violent, gata sa lupte cu tot ce are la indemana impotriva fratelui sau pentru bani si putere. In acest fel, agresorii incearca sa ne anihileze Constiinta, sa ne indeparteze de adevarata realitate si de adevarata natura a fiintei noastre. Astfel suntem ingropati in indiferenta si egoism si nu in ultimul rand, suntem agresati total.

2 comentarii:

  1. "Problema era ca liderii totalitari (Hitler, Stalin, Hrusciov, Ceausescu) si-au dorit independenta si au ajuns sa lupte contra adevaratilor agresori". Huhhh??!! Aici m-ai pierdut complet. Cine sunt ADEVARATII agresori? Populatiile pe care apoi le-au decimat, recte evreii, ucrainienii, oamenii cu carte, oamenii cu pareri, OAMENII care nu le placeau acestor monstri? E nevoie sa te explici

    RăspundețiȘtergere