luni, 22 februarie 2016

Top Secret - Astronautii americani au auzit pe Luna o muzica inexplicabila, inregistrata de Apollo 10.

Au ajuns oamenii pe Luna? Este o intrebare pe care continuam sa ne-o punem, avand in vedere selenizarile falsificate realizate la sfarsitul anilor 60 si in anii 70. Avand in vedere cunostintele pe care americanii le au despre satelitul natural al Pamantului, putem afirma ca oamenii au ajuns pe Luna si chiar mai departe, numai ca nu a fost asa cum ni s-a aratat la tv.
Rachetele pe care le-am vazut la tv chiar s-au inaltat la cer, mai departe insa nu stim exact cum au fost lucrurile si ramane la latitudinea astronautilor sa mai faca cate o dezvaluire. O dezvaluire precum cea a astronautului Al Worden care a declarat ca, in misiunea lunara Apollo 10, s-a auzit o muzica stranie in timp ce se aflau pe orbita Lunii.
Intamplarea s-a petrecut in 1969, cu doua luni inainte de aselenizare, in timp ce echipajul Apollo tocmai intrase pe orbita Lunii. In momentul cand nava a intrat in cel mai indepartat punct al satelitului natural al Pamantului, timp de ora a fost pierduta legatura cu echipa de la sol. In acel moment astronauitii au auzit o muzica ciudata in casti. O muzica ce avea sursa necunoscuta in conditiile in care nu puteau primi niciun semnal de la echipa de la sol.
"Echipajul de pe Apollo 10 era obisnuit cu tipurile de sunete pe care le putea auzi in spatiu. Logica imi spune ca acolo era ceva deja inregistrat, ca era ceva acolo unde au ajuns ei. NASA a ascuns informatiile considerand ca este in interesul publicului sa nu cunoasca aceste detalii.", a spus astronautul Al Worden. Dupa aproape patru decenii de la acest incident, NASA a facut publica inregistrarea spatiala. Muzica a durat aproximativ o ora, exact cat a durat legatura cu statia de pe Pamant.
Intrebarea pe care mi-o pun este: cum de NASA face publica aceasta inregistrare? Este curios cum de CIA si acum NASA incearca parca, de ceva timp, sa ne convinga ca exista extraterestri. Oare ni se pregateste ceva?

P.S. Bineinteles ca in film apar si cei care incearca sa gaseasca o alta explicatie muzicii din spatiu, dar asta este o modalitate de a "condimenta" putin dezvaluirea.

sursa: http://www.bzi.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu