marți, 9 februarie 2016

Vocea de dincolo de moarte care a salvat un bebeluş de la pieire

Imagini pentru ÎNGERII de lângă noi: Vocea divină care a salvat un bebeluş de la moarteJennifer Groesbeck din Utah se intorcea acasa după o vizită la părinţi unde fusese împreună cu fetiţa sa Lily de doar 18 luni. In drum spre casa, aceasta a pierdut controlul autovehicului si a iesit de pe carosabil. Accidentul a fost unul foarte grav, Jennifer pierzandu-si viata.
Desi maşina a rămas răsturnată în albia râului, avand parbrizul şi acoperişul spulberate, pe bancheta din spate fetita sa Lily era vie. Fetita se afla cu susul în jos, fiind prinsă într-un scaun pentru bebeluşi, dar în afara apei. Astfel bebelusul a rămas cu hănuţele uscate, deşi era înconjurat de ape reci ca gheaţa.
La fata locului a venit o patrula de politie. Politistii au fost chemati de un pescar care observase o mână umană prinsă într-o ferestră de maşină. Politistii s-au avantat in apa rece ca gheata pentru a scoate trupul neinsufletit al femeii. Imediat dupa ce au scos corpul femeii la suprafata, pe statia unuia dintre politisti s-a auzit o voce feminina care striga dupa ajutor. Stimulati de vocea din statie, politistii au continuat cautarile in interiorul masinii, gansind-o pe micuta Lily ce se gasea intr-o stare avansata de hipotermie. Mai apoi, Lily a fost resuscitata cu succes la spital.
Stirea a facut inconjurul lumii si a uimit-o. Tyler Beddoes, unul din poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare, crede ca bebelusul a fost salvat de ingerul sau pazitor.
Aceste cazuri sunt fascinante si de aceea le public de fiecare data cand observ o asemenea stire. Mai mult ca sigur ca vocea a apartinut mamei sale care, chiar si dupa moarte, a dorit sa-si salveze fetita... si a reusit. Atunci cand dragostea este mare nici moartea nu o poate invinge. Asta este o dovada ca hotarul dintre viata si cea pe care noi o consideram noi moarte nu sunt chiar de netrecut. 

sursa: http://www.mediafax.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu