marți, 22 martie 2016

Atentatele din Bruxelles - Europa sub asalt ocult

Dupa cum ne asteptam cu totii, Europa a fost martora din nou la un macel public, de data asta in Bruxelles, capitala Belgiei. Daca cineva ar fi fost atent la ceea ce se intampla in Europa mai ca ar fi prevestit aceste atentate. Lucrurile nu sunt cu mult diferite fata de ceea ce s-a intamplat in Paris. Numai ca aici par sa fi existat ceva kamikaze.
Dupa cum observati lucrurile se precipita in Europa cu musulmanii. Musulmanii sunt plasati in prim plan si vor avea toata atentia europenilor asupra lor. In acelasi timp, ei sunt ajutati si incurajati practic sa invadeze Europa, in timp ce tarile lor sunt distruse.
Este clar ca se doreste crearea unui conflict intre europeni si musulmani. Un eventual conflict intre europeni si musulmani va duce Europa in haos si va autoriza fortele oculte sa actioneze in interesul lor. Deja Parisul si Bruxelles sunt niste orase controlate la sange de armata in ultima perioada. Armata este peste tot si incearca sa controleze totul. Iar daca lucrurile vor degenera, probabil ca va ajunge sa controleze totul.
Nu stiu insa la ce sa ma astept cu adevarat, dar cert este ca lucrurile vor deveni din ce in ce mai agitate. Fiti calmi (majoritatea dezvolta o adevarata ura impotriva musulmanilor si gandesc sub influenta acestui sentiment) si ganditi la rece. Lasati putin tv-ul (si stirile negative de pe net) si evitati subiectele negative despre acest subiect. Astfel veti evita sa fiti manipulat.
In aceste momente cautati sa stati in tara, lasand marile capitale europene in treburile lor. Cred ca tara noastra va fi un loc mai sigur pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu