duminică, 20 martie 2016

Controlul psihic al mintii - influentarea de la distanta

Extrasenzorialitatea de grup


Spionii psihici au descoperit ca abilitatea de a vedea la distanta atunci cind faceau parte dintr-un grup amplifica aceasta.
Cu cit erau mai multi spioni psihici insarcinati cu o anumita problema, cu atit crestea abilitatea de a reusi in actiunile de tip psihotronic. Crestea foarte mult rezolutia imaginilor obtinute, cu atit mai mult cu cit era mai mare numarul spionilor psihici. Cu cit grupul era mai adaptiv si dispunea de energie biofizica mai mare, cu atit cresterea potentialul paranormal.


Pentru aceasta, rusii foloseau generatoare psihotronice.


Americanii, in schimb, sub auspiciile CIA, foloseau in acelasi scop grupuri mari de oameni care lucrau impreuna. Aceasta se datora faptului ca altfel de cimpuri biofizice individuale au calitatea de a se contopi intr-un mare cimp biofizic, care era mai mare decit suma partilor constituente. Acest cimp biofizic de grup putea depasi restrictiile PDF.
PDF (Paranormal Dumping Field) reprezinta psi-cimpul deosebit de puternic inculcat populatiei de catre cei care detin puterea pentru a reduce abilitatile paranormale.Astfel, se obtine o actiune infoenergetica mult mai dezvoltata.


David Morehouse, in cartea sa "Razboinicul psihic", aminteste ca prin astfel de mijloace s-a ajuns la o acuratete de 80 la suta. Prin conectarea spionilor psihici americani pentru operatiuni de tipul descris, acestia isi conectau cimpurile biofizice pentru a produce un efect de grup al abilitatilor paranormale.
S-a observat ca, o data cu prelungirea activitatii de grup, creste si acuratetea actiunilor intreprinse. Aceasta deoarece cimpurile biofizice ale membrilor individuali se "coalizeaza" intr-o "minte" a grupului unificat. Si, amplificat de grup, creste cimpul biofizic al fiecarui spion fizic, de la functionarea sa morfogenetica latenta la constienta asupra atunci cind se pot desfasura activitati infoenergetice.
In timpul liber, s-a folosit vederea la distanta de tip extrasenzorial de grup, de catre spionii psihici americani, pentru a urmari OZN-uri si pentru a explora diverse situri de pe glob sau din afara sa. Jim Marrs, in cartea sa "Agenda strainilor", furnizeaza multe informatii in aceasta directie.Efectul "cea de a suta maimuta"


Efectul "cea de a suta maimuta" este o bine cunoscuta anecdota despre raspandirea mimelor prin influentarea de la distanta. Cu cit mai multi oameni practica o mima (o activitate obisnuita sau o actiune), cu atit mai usoara devine pentru grup.
Este un fenomen observat ca exista un prag al numarului de persoane sau de animale care folosesc aceeasi mima dupa care mima devine obicei pentru intreaga rasa sau specie. Cel mai bun exemplu este cel cu maimuta japoneza care a invatat sa spele nisipul de pe orezul salbatic in mare. Alti membri ai turmei au copiat aceasta mima.
O data ce 100 de maimute au invatat aceasta actiune, mima respectiva a aparut in mod miraculos si pe alte insule, foarte departe fata de cea de origine a mimei. Aceasta s-a intimplat chiar la maimute care nu s-au vazut si care nu au intrat in contact.
Efectele campului biofizic si interactiunea sa cu campurile altor membri ai speciilor par sa indice ca atunci cind se ajunge la un numar suficient de mare de campuri biofizice care apatin unui grup unde s-a invatat o mima noua, orientarea spre aceasta mima se raspindeste prin telepatie spontana.
Aceasta este valabil si pentru actiunile extrasenzoriale. Cu cat sint mai multi practicanti ai infoenergeticii, cu atit le este altora mai usor sa invete aceasta activitate.
Primii spioni psihici americani petreceau 12 ore pe zi, 7 zile din saptamina, timp de 18 luni sa invete vederea la distanta de tip extrasenzorial.


Aceasta perioada s-a redus in prezent la 6 luni.

De asemenea, performantele de acuratete care se obtin in prezent sint mai bune decit la primii cursanti. Si a devenit mai usor de invatat datorita efectului "cea de a suta maimuta". in viitor, mult mai multe persoane vor fi capabile sa practice cu succes spionajul psihic si cu o mai mare acuratete.

Amplificarea de grup a psi


Extrasenzorialitatea amplificata de grup si telepatia pot, de asemenea, sa amplifice psi-aptitudinile latente ale unei persoane. in cadrul grupului extrasenzorial, acestea se dezvolta, iar cimpul biofizic al individului se amesteca cu al grupului, ceea ce conduce la amplificarea procesului.
Amplificarea de grup a cimpurilor biofizice permite cimpului biofizic individual sa se dezvolte din starea latenta (functionarea morfogenetica), pina ajunge sa inteleaga ceea ce il inconjoara (constienta primara).
Mult mai tirziu se poate sa devina auto-constient (constienta de nivel inalt), atunci cind telepatia si perceptia extrasenzoriala (ESP) devin obisnuite.
Atunci cand campul biofizic al persoanei paraseste mintea grupului, acesta isi pierde starea amplificata, dar ramine cu dezvoltarea constientei naturale. Continuarea practicii de amplificare de catre grup a telepatiei si ESP conduce la o accelerare a acestei dezvoltari, sustinuta prin mintea grupului.
Astfel, persoanele individuale pot ajunge la maximum de performante privind psi-genele lor in citeva luni, nu in ani, cum s-ar ajunge prin alte metode. in plus, genomul poate sa se schimbe in urma efectelor cimpului biofizic, astfel cimpul biofizic amplificat de grup poate fi utilizat pentru schimbarea materialului genetic al grupului pentru dezvoltarea unor noi psi-gene, sau, cum au actionat sovieticii, pentru a influenta de la distanta alte persoane, imbolnavindu-le.


Prin astfel de metode, cursantii psi-deficienti pot ajunge la o psi-functionare optima.


Prin aceasta tehnologie, orice persoana poate fi antrenata in domeniul spionajului psihic, indiferent de materialul genetic cu care este initial dotat. Aceste metode au fost folosite in institutele de cercetari in domeniul psi ale fortelor armate ale marilor puteri, precum si de corporatii importante cum ar fi Sony.
Efectele mentionate anterior explica modul in care orice grup de persoane poate utiliza ESP ca un instrument in cercetarile sale sau pentru a provoca schimbari fiziologice in beneficiul sanatatii si al longevitatii.
Actiunile infoenergetice s-au dovedit deosebit de utile in obtinerea unor informatii care nu ar fi fost posibil sa se obtina prin alte mijloace. Aceasta noua metodologie prezentata aici va fi de folos persoanelor care practica CRV, prin stilul folosit de americani sau, prin stilul rusesc, ERV.

articol de: Colonel dr. Emil Strainu

PS: Sfinxul de pe Marte a fost descoperit in acest mod cu mult inainte sa fie trimise sondele misiunilor spatiale.... 


sursa: http://esoterism.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu