marți, 8 martie 2016

Darul Adevaratei Cunoasteri

Adevarul functioneaza in acelasi fel pentru toti. Te elibereaza!
Cei mai multi dintre oameni, pe parcursul vietii lor, s-au simtit confortabil pe deplin, cu adevarat, doar in momente scurte. Nici macar expertii in sanatate mintala nu au un standard, in majoritatea lor, referitor la ce inseamna o stare de confort optim de durata! Asta, pentru ca nici macar ei insisi, in majoritatea lor, nu au cunoscut aceasta experienta profunda.
Dar cum ar fi daca am putea sa ne simtim tot timpul ca suntem si chiar sa fim in starea de confort optim?
Intr-un mod unic si minunat, acest lucru este posibil.
Esti cu mult mai mult decat trecutul tau
Cei mai multi dintre oameni nu si-au pus intrebari fundamentale despre cine sunt si nici despre cum functioneaza, cu adevarat, realitatea in care traiesc.
Si cei mai multi dintre oameni cred ca ei ar fi gandurile si sentimentele lor si isi definesc propria lor identitate de acum, prin experientele din trecut. Dar asta este o limitare, fata de ceea ce ei sunt cu adevarat.
Cand inveti sa-ti pui insa intrebari dintr-o stare mai inalta a constiintei, ti se deschide ‚poarta’, prin intelect, catre adevarata intelepciune, pace launtrica si libertate.
Si-atunci cand descoperi cine esti, prin profunda investigare a mintii, gandurilor si emotiilor, iti descoperi puterea divina si adevarata natura. Atunci nu mai exista indoiala, ci doar adevar.
Acest minunat adevar este acelasi, pentru fiecare dintre noi si nu are nimic de-a face cu credinta sau religia, ci cu intelegerea profunda, cu experienta felului in care lucreaza realitatea si cu modul de a trai in armonie cu legile care opereaza in acest univers.
Iar noi iti putem arata „poarta”, astfel incat sa poti sa vezi tu insati/insuti adevarul despre cine esti cu adevarat.
De la marginit la nemarginit!
Iti traiesti viata in baza unor reguli limitate, cunoscute si necunoscute. Li se mai spune si „sisteme de credinte”. Astfel de credinte vin din mintea inconstienta, de la stramosi, prin ADN si gene, parinti, din ceea ce ti s-a spus si din propriile amintiri. Cand iti descoperi adevarata identitate, toate credintele limitative se transforma intr-un potential nelimitat pentru viata ta.
Poti invata sa super-meditezi in 60 de secunde!
Intr-o astfel de meditatie, in timp ce stresul dispare, sistemul imunitar se activeaza! Sa vii in contact cu partea mintii care controleaza sistemul imunitar este unul dintre marile secrete ale maestrilor din intreaga lume. Oamenii vin uneori la workshop-urile noastre si pentru ca sa invete modalitati noi de vindecare, dar mai ales ca sa inteleaga cine sunt ei cu adevarat. Si abia aceasta intelegere este pentru ei intradevar transformarea suprema in viata.
Pe parcursul calatoriei tale, poti folosi tehnici speciale, ca sa afli ca esti deja  liber. Dar cand intelegi cine esti, nu mai este necesar sa meditezi sau sa folosesti diferite tehnici pentru a-ti gasi libertatea.
Prin aceasta Unica Intelegere vei vedea ca nu esti gandurile sau emotiile tale!
Tu nu esti nici macar corpul tau, sau vocea ta interioara. Adevaratul „tu” este cel care e doar „martorul” acestora. Intelegerea profunda a modului in care functioneaza mintea, intelectul, egoul, iti va transforma viata si iti va elibera mintea. Iti putem arata cum sa te eliberezi.
Nimeni nu va putea s-o faca pentru tine si nimeni nu-ti poate darui suprema forma de iubire; decat tu, tie insati/insuti.
Cum poti deveni superlativul viselor tale ?
Controlul adevarat asupra vietii tale iti lipseste, defapt, desi tu crezi altceva. In realitate, tu nu stii nici macar ce o sa gandesti sau o sa simti peste 5 minute.
Si ce se intampla cand inveti sa renunti la gandul despre acest control? Atunci, in campul potentialului infinit, adevarata transformare magica se intampla de la sine, viata ta se schimba. Fara stres! Cu pace launtrica si vitalitate, in acelasi timp.
Esenta pura a invataturilor noastre pare sa fie prea buna, prea simpla ca sa fie adevarata.
Vei descoperi Cunoasterea care iti da libertate si pace interioara, pe deplin. Intelegerea pe care o vei avea este dincolo de religie, terapii mintale sau metode spirituale si iti deschide perspectiva mai larga asupra lucrurilor.
Acest adevar este universal si deopotriva valabil pentru toate fiintele umane care il descopera si il experimenteaza.
Adevarul functioneaza in acelasi fel pentru toti. Te elibereaza!
Rune Heivang

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu