luni, 21 martie 2016

Straniu - O femeie dispare pur si simplu din cadru!!! - Video

Un interviu dat de selectionerul Danemarcei la handbal, Klavs Bruun Jorgensen, a atras atentia intregii lumi (dar nu datorita handbalului). In timp ce selectionerul dadea interviu, o femeie dispare pur si simplu din cadru dupa ce o alta femeie trece prin fata ei. Momentul straniu a fost captat de cei de la Danish TV2 si s-a transformat in viralul saptamanii.
Conform celor de la Russia Today, nu exista semne ca filmuletul ar fi fost modificat in vreun fel. O posibila explicatie ar fi faptul ca femeia respectiva se deplaseaza in acelasi timp cu cea care trece prin fata ei. Cei care au studiat atent filmuletul au observat ca umbra ei a ramas pe podea.
Femeia care a disparut in imagine este de fapt Trine Nielsen, o handbalista si comentatoare tv. Reporterii de la Danish TV2 au gasit-o si au intervievat-o. Trine Nielsen s-a aratat amuzata de ceea ce i s-a intamplat. ”Varianta mea este ca sunt mai rapida decat un ninja. Dar cel mai probabil a fost doar noroc. Este un clip amuzant si chiar as fi ras, daca i s-ar fi intamplat altcuiva”, a declarat Trine Nielsen pentru Danish TV2.
Inainte de a ma amuza de acest clip a-si vrea sa spun ca realitatea din jurul nostru poate fi manipulata, de entitati mai evoluate spiritual sau tehnologic (sau chiar de unele agentii secrete internationale), precum ne jucam noi cu imaginile tv. Manipuland realitatea, produc niste anomalii temporale (in unele episoade X Files se explica cum) care pot fi inregistrate, sau nu, de camerele de luat vederi. Aceasta inregistrare este o dovada a unei asemenea anomalii (asta nu inseamna ca acea fata a fost rapita sau ca ea a disparut). O anomalie care ne arata practic o perioada de timp lipsa... mai putin de o secunda. Problema este - ce s-a intamplat cu adevarat in acea perioada temporara?

sursa: http://adevarul.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu