sâmbătă, 2 aprilie 2016

Un deputat german declara: Statele Unite vor menţinerea tensiunilor cu Rusia şi au "vasali docili" precum România

SUA si-au dorit tot timpul adversari. Cand nu i-au avut si i-au creat. Tot acest spectacol al terorii si al pericolului permanent a avut si are ca scop manipularea si controlul total al populatiei. Acest fapt este dovedit si de urmatoarea declaratie facuta de Alexander Neu, un deputat german de extremă-stânga, într-un interviu acordat agenţiei ruse Sputnik.
Acesta declara: "Ţinând cont de informaţiile publicate în presă, o suplimentare a efectivelor americane în Europa este prevăzută în anul 2017. Dacă Rusia ar fi cu adevărat atât de agresivă, mă întreb de ce Statele Unite adoptă atât de târziu astfel de acţiuni. În cazul în care imensa ameninţare reprezentată de Rusia există real, aşa cum încearcă Statele Unite să ne convingă, suplimentarea trupelor ar trebui să aibă loc mult mai devreme. Această contradicţie arată că nu este vorba de o ameninţare a Rusiei, ci că Statele Unite încearcă să creeze o ameninţare imaginară şi să consolideze rusofobia în Europa. 
"Poziţia Pentagonului privind necesitatea suplimentării efectivelor în Europa de Est din cauza comportamentului agresiv al Rusiei reaminteşte de perioada Războiului Rece", a adăugat parlamentarul german.
"Este evident că Statele Unite încearcă să menţină tensiunile în Europa Centrală şi de Est. Am impresia că încearcă să ţină Rusia la distanţă pentru că această ţară nu vrea să accepte viziunea lumii occidentale. De asemenea, SUA încearcă să menţină Rusia în stare de conflict permanent, la un nivel cu puţin sub cel al războiului. În acest scop, sunt necesari vasali docili. Şi ei există. În cazul Poloniei şi ţărilor baltice, acest lucru se poate înţelege prin prisma istoriei care a lăsat urme. Dar acest lucru nu are legătură cu situaţia din prezent. Iar acest lucru este cu atât mai adevărat în privinţa României şi Bulgariei. Această situaţie arată că ţările sunt folosite ca instrumente. (...). Reacţia tuturor celor care, în afară de ruşi, suferă consecinţele acestei politici - mă refer la contribuabilii polonezi, bulgari şi români - va fi adecvată", a concluzionat Alexander Neu.

sursa: http://www.mediafax.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu