marți, 24 mai 2016

Moartea lui Dan Condrea - Conspiratia Nationala

Se pare ca avem si noi conspiratii. Chiar conspiratii la nivel inalt. Scandalul in care a fost implicat si Dan Condrea (nu mai mentionez cine este) a avut ecou la nivel de guverne. La nivel de guverne din trecut dar si din prezent.
S.R.I.- ul nostru a mentionat faptul ca guvernantii erau informati permanent de ceea ce firma lui Condrea punea la dispozitie in toate spitalele din tara. Au mentionat acest lucru si mai mult ca sigur ca asa s-a intamplat. Acest fapt demonstreaza ca guvernantii nu dau doi bani pe noi si ne trimit la moarte sigura in numele mitei.
Revenind la Condrea, treaba cu accidentul este cusuta cu ata alba. Daca sunteti atenti la detaliile pe care autoritatile ni le pun la dispozitie o sa vedeti ca nu prea se potrivesc, ceea ce demonstreaza ca totul a fost facut de ochii lumii. Este clar ca se doreste o stergere a cazului la cel mai inalt nivel, caci daca Condrea ar fi fost judecat multa mizerie ar fi iesit la suprafata si multi politicieni cu staif ar intra la racoare... cam toti.
Cu regret observ cum politicienii romani reactioneaza si se comporta in stilul mafiot al Ocultei Mondiale. Si mai vor si voturile noastre!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu