vineri, 24 iunie 2016

Politica oculta - Marea Britanie afara din U.E.

Votul de ieri al referendumului britanic a scos practic Marea Britanie din U.E. Multi ar spune ca britanicii sunt norocosi si au scapat, atat de controlul ocult al Uniunii Europene, cat si de imigrantii musulmani care dadeau batai de cap de ceva timp autoritatilor europene. Lucrurile nu stau chiar asa, iar pentru a intelege problema in ansamblul ei trebuie sa privim in istoria recenta.
Poate plictisesc pe multi cu abordarile mele istorice, dar altfel este greu sa vedem samburele de adevar din problema pe care noi o denumim Brexit.
Ideea unei Europe unite s-a regasit inca din perioada medievala, in randul cercurilor oculte. In tezele lor, unii filozofi, oameni politici sau chiar preoti (preotii catolici au dezbatut mult ideea unei Europe unite) prevedeau o Europa unita in care sa existe pace si prosperitate, dar care sa fie sub controlul unei elite formate din reprezentantii fiecarui stat admis in structura europeana. Ideea unitatii europene a ajuns pana in perioada interbelica. Au existat mai multe proiecte de federalizare a Europei, gandite de oameni politici precum austriacul Richard von Coundenhove-Kalergi si Aristide Briand. Kalergi prevedea o uniune europeana bizara si usor de controlat de catre un guvern mondial.  În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere (ceea ce se se intampla in acest moment).
Aristide Briand, fost ministru de externe al Frantei, prevedea o federalizare a Europei. O uniune europeana care prevedea libera circulatie a oamenilor, a marfurilor si capitalurilor si o uniune politica. Planul a fost prezentat in cadrul Societatii Natiunilor in septembrie 1929. Planul a fost refuzat, Hitler spunand mai tarziu ca proiectul era unul de factura iudeo-masonica care nu prevedea nimic bun pentru Europa.
In ceea ce priveste Societatea Natiunilor, aceasta a fost creata pentru a se prabusi (precum U.E.). Rolul ei a fost insa de a unifica legislativ Europa. Uniunea legislativa a patruns in cadrul fiecarei legislatii statale, astfel ca organizatia multi-nationala si-a atins scopul. Ce este curios in acest caz, este ca SUA, cea care a propus oficial formarea acestei organizatii, s-a retras imediat din cadrul ei.
La 19 septembrie 1946, în aula Universității din Zürich, fostul prim ministru al Marii Britanii, Winston Churchill, tine un discurs memorabil. Acesta prevedea crearea unei Uniuni Europene pe care el a explicat-o drept „înființarea unui fel de Statele Unite ale Europei. Ideea lui a fost considerata de foarte mulți istorici și jurnaliști drept punctul de plecare al mișcării europene de după Al Doilea Război Mondial. La fel ca SUA, dupa propunerea oficiala de formare a Uniunii Europene, Marea Britanie s-a retras din cadrul proiectului European al Comunitatii Carbunelui si Otelului pus la cale de Germania, Franta, Italia, Belgia, Olanda si Luxemburg.
Marea Britanie a revenit la sentimente mai bune si in 1973 a fost primita in Comunitatea Europeana, asta dupa ce candidatura i-a fost refuzata de doua ori. In schimb, in interiorul statului britanic s-a format si prima miscare eurosceptica. Se pare ca tot Marea Britanie este cea care da cu nuca in perete si azi... de fapt, doar se pare. In realitate, asta a fost dintotdeauna scopul ei, de a distruge U.E. Scopul U.E.  a fost unul strict comercial - de promovarea liberului cschimb. Prin cadrul liberului schimb companiile multinationale (detinute de marile familii oculte) puteau penetra usor economiile fiecarui stat european. Cu timpul, modul a fost preluat de toata lumea, iar Uniunea Europeana pare sa nu isi mai aiba scopul. Acum, ori va imploda U.E. ori se va modifica. Oricum uniunea se va centra automat pe NATO care isi intareste prezenta in fiecare stat al Europei. 
Ori ca se va destrama U.E sau nu, puterea NATO va creste considerabil.. Pliandu-se pe NATO, statele europene vor avea si armata comuna si vor controla populatia mult mai bine. Mai mult ca sigur, NATO se va dezvolta ca organizatie si va cuprinde si din atributiile U.E. Deja exista legislatie comuna si conceptele de liber schimb, asa ca va fi foarte usor ca NATO  sa poata deveni un stat mondial. NATO are deja o prezenta mondiala... pe langa statele europene, in interiorul organizatiei trans-atlantice se regaseste Canada, Turcia, Norvegia si Islanda. Prin intermediul parteneriatelor (care dau un statut tarilor partenere de membru propriu-zis) in NATO gasim state precum Australia, Japonia sau Coreea de Sud. Dupa cum vedeti, toata spuma mondiala se gaseste in NATO.
U.E., precum Societatea Natiunilor din perioada interbelica, nu a fost gandita sa reziste mult timp. Ea a fost unul din pasii care sa duca catre un guvern mondial. Iar ceea ce se intampla in acest moment nu e rodul dorintei britanice, ci un plan bine stabilit de a regandi viitoarea harta politico-economica a Europei si a lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu