marți, 19 iulie 2016

Pokemon Go - Prostia spiritului de turma

Ultimele stiri arata ca jocul Pokemon Go este cea mai descarcata aplicatie din lume. O aplicatie care pare sa transforme unele orase in haos. Inainte de a fi o aplicatie centrata pe profit, Pokemon Go este si un experiment social. Un experiment social care are menirea de a testa spiritul de turma al populatiei si modul cum aceasta ar putea reactiona in urma unor puternice stimulente. Rezultatul, pana acum, este unul bun pentru Oculta Mondiala. Societatea pare sa fie usor de prostit, iar spiritul de turma este unul foarte puternic.
Nebunia provocata de acest joc demonstreaza cat de usor poate fi manipulata populatia, in general tineretul. Un tineret fara niciun fel de ambitie si cu o mare inclinatie catre materialism, care poate fi dus de nas fara un efort prea mare.
Daca inca nu ati gasit niciun monstrulet pokemon pe strada, va sfatuiesc sa fiti vigilenti si sa observati cu multa luare aminte modul cum este folosita manipularea in masa. Daca deja sunteti prinsi de fenomen, incercati sa va lepadati cat mai rapid de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu