vineri, 19 august 2016

De ce se simt adesea oamenii singuri si trişti

Poate ai observat că există ceva anapoda în inimile și mințile multora dintre semenii noștri. Un număr record de oameni suferă de depresie, au nevoie de medicamente pentru a funcționa și chiar se sinucid. Aceste cifre sunt în creștere rapidă. Produsele farmaceutice sunt larg distribuite în lumea modernă ca şi medicamente care produc fericire. Acest lucru nu este o soluție, ci reprezintă restricționare și funcționalitate. Milioane de oameni se simt „singuri”, chiar dacă populația umană este formată din miliarde de locuitori sau chiar mai mult. Lumea este un loc aglomerat, dar cu toate acestea singuratic. Ceva lipsește. Așa că mulți oameni sunt monotoni, seci și lipsiți de viață. Oamenii merg ca somnambulii prin anii vieții, în timp ce orice lucru devaloare, care are de-a face în special cu spiritualitatea, trece pe lângă ei...
Așadar, ce lipsește din viața oamenilor? De ce se simt deprimați, triști, singuri și au tendințe sinucigașe, într-un număr atât de mare?
Ceea ce lipsește este Spiritualitatea. Le lipsește informația care așteaptă să fie aprofundată de către toți cititorii de cărți dedezvoltare personală, care sunt la îndemâna oricui  prin librăriile online. Acești bieți oameni nu au niciun scop. Ei nu au nicio motivație să se dezvolte și să evolueze.
Nu uita că, însemnătatea vieții constă în experiențele pe care le parcurgi în timp ce evoluezi. Ei bine, dacă o ființă umană își pierde timpul și nu evoluează, atunci viața ei este, în mare parte, lipsită de sens. Acum, oamenii îi pot da un sens analizându-și scopul lor existențial și entuziasmându-se în ceea ce privește spiritualitatea... dar acest lucru depinde de ei.
Miliarde de oameni, din toate marile zone ale lumii, se învârt între bârfa despre celebrități superficiale, corupția politică aparentă și stilurile de viață toxice. Ei nu citesc cărți motivaționale, nu se educă sau nu practică nimic sau ceva măcar asemănător cu o adevărată dezvoltare personală.  Există o sumedenie de oameni care practică tehnica reiki, însă nu într-un mod corespunzător.„Crema” speciei noastre rămâne în urmă și încetinește viteza medie a evoluției noastre. Dar speranța rămâne. Ei se pot schimba. Și cred că o vor face, în ziua în care spiritualitatea și dezvoltarea personală va deveni, inevitabil, un curent principal. Și ziua ei va veni atunci când o să fie în centrul atenției gândirii și dezbaterii intelectuale. Atunci, și doar atunci, când celebritățile și politicienii vor proclama meritele abilităților parapsihice /extrasenzoriale... „ignoranții” rasei noastre vor înțelege, în sfârșit și o vor accepta.

Secretul Fericirii

Până acum, răspunsul la scandaloasa întrebare „Care este secretul fericirii?” ar trebui să fie extrem de clar pentru tine. Dragă cititorule, secretul fericirii îl constituie progresul. Progresul evolutiv.
Când lucrezi la spiritualitatea ta şi faci progrese de care ești conștient, te simți fericit în interiorul tău. Te simţi împlinit. Secretul fericirii este progresul evoluției spirituale. Așadar, dacă vrei să fii fericit, atunci fă progrese, apreciază-le şi o să te simţi fericit. Fericirea este leacul pentru depresia, tristeţea şi singurătatea oricărei persoane. Este atât de simplu pe cât pare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu