miercuri, 3 august 2016

Moment magic - Alinierea planetelor din 21 august 2016

La data de 21 august anul curent pe cer se va putea observa o aliniere planetara destul de rara. Pe harta astrala a cerului se vor alinia planetele Mercur, Venus, Jupiter, Marte si Saturn. O asemenea aliniere a mai avut loc anul acesta in ianuarie, asa ca daca ati ratat-o, acum puteti sa o revedeti.
Cu privire la alinierile astronomice au existat tot timpul anumite dubii - ne afecteaza sau nu? Raspunsul este unul cat se poate de clar - ne afecteaza, dar nu in modul in care ni-l prezinta mass media. Nu vor fi dezastre sau razboaie (asta daca oamenii nu vor mai starni vreun razboi pe langa cele existente inca), dar ne va influenta putin existenta. In realitate, orice corp ceresc ne afecteaza, asta pentru ca ele fac parte din Intreg, ca si noi. In momentul in care mai multe planete interactioneaza cu noi efectele sunt mai profunde. Energia primita de la stele sau planete poate fi folosita de noi in scopuri benefice, dar pentru asta trebuie ca noi sa permitem asta.
Trebuie sa fim constienti de noi si sa fim ancorati in prezent, atenti fiind la tot ceea ce se intampla in jurul nostru. In acest mod, nimic nu ne va lua prin surprindere, iar toata energia o vom putea canaliza spre beneficiul nostru.
Meditatia este modalitatea cea mai eficienta de a canaliza aceasta energie si de a o dirija catre ceea ce dorim noi sa fie. Trebuie mentionat faptul ca energia acestor planete ne poate accelera sentimentele, asa ca fiti atenti cum ganditi.

sursa foto: http://jurnalul.ro/

citit si: Eveniment cosmic extraordinar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu