joi, 18 august 2016

SUA aduce rachete nucleare in Romania

Imagini pentru rachete nucleareO parte a populatiei din Romania s-a bucurat extraordinar de mult cand a auzit ca la Deveselu s-a finalizat scutul anti-racheta. Se pare ca bucuria lor o sa se intensifice deoarece SUA, odata cu deteriorarea relatiilor cu Turcia, aduce armele nucleare de pe teritoriul turcesc la noi in tara. Conform EurActiv.com, rachetele nucleare de pe teritoriul turcesc vor avea destinatia Deveselu. 
Potrivit unei relatări recente, circa 50 de arme nucleare tactice au fost staţionate din perioada Războiului Rece la baza aeriană de la Incirlik, situată la aproximativ 100 km de graniţa cu Siria. In timpul loviturii de stat din Turcia, la Incirlik a fost tăiată furnizarea de electricitate, iar guvernul turc a interzis avioanelor americane să mai decoleze sau să aterizeze, iar comandantul bazei nucleare a fost arestat şi acuzat de implicare în puci. 
Desi o sa stric bucuria fanilor pro-americani, trebuie sa subliniez faptul ca in caz de conflict nuclear Romania va deveni tinta sigura. O tinta ce are rolul de a feri SUA de un bombardament nuclear. Adica vom fi luati de fraieri.

sursa: http://www.capital.ro/
sursa foto: http://www.puterea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu