marți, 30 august 2016

SUA nu doreste unirea Republicii Moldova cu Romania

Imagini pentru suaSUA isi da arama pe fata cand vine vorba de politica sa externa, recent ambasadorul american la Chisinau, James Pettit, a declarat ca "Moldova nu este Romania" si ca "Moldova isi are propria istorie". Aceste declaratii vin ca sa lamureasca parerea americanilor despre romani si Romania.
James Pettit a declarat: “Alăturarea de România nu este o alegere practică şi nu este o alegere care va face lucrurile mai bune în Republica Moldova. Este important ca moldovenii să se recunoască a fi moldoveni, o naţiune aparte”!
Istoric vorbind, SUA nu au fost de acord ca Basarabia sa revina Romaniei in 1918. Pe americani nu i-a interesat niciodata adevarul istoric (de fapt nu i-a interesat niciodata adevarul in sine) ci au urmarit doar interesele proprii. Astfel se intampla si in prezent, Romania a fost transformata intr-o baza militara de proportii in care americanii isi pregatesc asaltul final catre o Noua Ordine Mondiala. Este clar ca SUA nu isi doresc o unire a Moldovei cu Romania... un stat mai mare si mai puternic si unit ar fi mai greu de manipulat, plus ca un stat tampon intre NATO si Rusia ar fi o varianta mai acceptabila.

cititi articolul original: Romania Curata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu