miercuri, 14 septembrie 2016

Conspiratia steroizilor - Adevarul despre Jocurile Olimpice de la Rio

Imagini pentru dopingRecent, un grup de hackeri rusi, denumit Fancy Bear, a spart serverele Agentiei Mondiale Antidoping. Ce a gasit acolo, a uimit milioane de naivi care stau si se mira in fata televizorului de performantele extraordinare ale sportivilor americani si nu numai. Hackerii au gasit informatii cum ca sportivi precum Serena Williams si sora ei Venus sau gimnasta Simone Biles s-au dopat. Serena Williams, una din pietrele tari pe care Simona Halep nu le poate trece, a consumat substanţele interzise precum oxicodonă, hidromorfonă, metilprednisolonă şi prednison în 2010, 2014 şi 2015.
Bravura reusita de hackerii rusi a fost confirmata de  Agenţia Mondială Antidoping (WADA) care a declarat: "Agenţia Mondială Antidoping regretă profund această situaţie şi este conştientă de ameninţarea faţă de sportivii ale căror informaţii confidenţiale au fost divulgate prin intermediul acestui act criminal. Vom ţine legătura cu părţile implicate, Comitetul Internaţional Olimpice, federaţiile naţionale şi organizaţiile antidoping naţionale, pentru a vedea impactul asupra sportivilor.
Condamnăm aceste atacuri cibernetice derulate cu scopul de a ne submina autoritatea şi de a pune la îndoială sistemul antidoping global. Am fost informaţi de către autorităţi că aceste atacuri ale hackerilor au venit din Rusia. Aceste acte criminale compromit efortul comunităţii globale antidoping de a restabili încrederea în Rusia, ca urmare a faptelor prezentate în raportul independent McLaren", a  mai declarat Olivier Niggli, directorul general al WADA.

cititi si: Lumea oculta a sportului de performanta

Agenţia Mondială Antidoping a precizat faptul că parola sportivei ruse Yuliya Stepanova pentru sistemul ADAMS a fost obţinută în mod ilegal în luna august. Sportiva de Rusia, Yuliya Stepanova, a fost sursa principală de informaţii pentru Comisia Independentă a WADA, care a expus dopajul la scară largă în atletismul din Rusia. Conform Gazzetta dello Sport, hackerii rusi au dezvăluit că multipla campioană olimpică Simone Biles ar fi folosit certificate medicale false în august 2016 pentru a trece peste controlul antidoping de la JO 2016, deşi ar fi consumat substanţa metilfenidat.
Inainte de a mai plange in fata televizorului ca echipa Romaniei de fotbal nu reuseste sa faca meciuri bune sau ca olimpicii romani nu aduc medalii de aur suficiente, trebuie sa subliniez ca sportul mondial nu este unul fair play. De fapt, nu este fair play deloc... este unul extrem de infectat de asa-numitul doping. Un doping care este rodul unui sistem mondial. Tot ceea ce vedeti in sportul de mare performanta este infectat de doping. Nimic nu este curat.

cititi si:  Asaltul steroizilor

Din acest motiv, atunci cand va uitati la meciurile sportive, sustineti dopingul. Un doping ce reprezinta un experiment la nivel mondial ce se desfasoara pe oameni. Un experiment cu un rezultat pe care nu il stim... stim doar problemele grave pe care le provoaca steroizii sportivilor. Dar pentru bani si onoare, sportivii nu se mai gandesc la asemenea probleme.

sursa: http://www.prosport.ro/

sursa foto: https://www.swimmingworldmagazine.com


            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu