vineri, 9 septembrie 2016

Cum sa elimini energiile nefaste din viata ta

Intreaga noastra viata este afectata de energii nefaste. Energii negative ce isi au radacina in credintele noastre dar si in conflictele sau problemele prin care am trecut de-a lungul intregii vieti. Aceste energii continua sa ne faca probleme, afectandu-ne in continuare viata dar si drumul nostru spiritual.
Pentru a evolua spiritual si pentru a ne reface viata materiala avem nevoie sa ne curatim energetic. Un prim pas in a face curat curat in viata noastra este sa o luam de la capat energetic. Poate e prea mult spus, dar este nevoie de o reimprospatare  a atmosferei casei in care locuiti. O reimprospatare energetica care se poate face printr-o furtuna a sunetului. Bateti din palme, faceti galagie, tipati daca aveti cum (aveti grija cu vecinii in schimb), loviti in tigai etc. Sunetul va reechilibra, ca dupa o furtuna, energia casei.
Dupa ce a-ti facut galagie si a-ti crescut pulsul inimii dvs, trebuie sa il calmati acum. Meditati, in liniste, la dvs si la problemele dvs. Observati care au fost problemele care v-au afectat viata si cum v-au afectat. Meditatia va va ajuta sa va reechilibrati spiritual.
Schimbati-va atitudinea. Zambiti mai mult, modificandu-va astfel vibratia. Deveniti pozitiv, observand tot ce este bun in jurul vostru. Astfel veti atrage tot ceea ce se potriveste cu gandurile si vibratia voastra.
Faceti curat in casa, regandindu-va in acelasi timp spatiul in care locuiti. Facand curat in casa, veti face ordine in acelasi timp si in gandurile dvs. In acelasi timp, o casa mai curata si mai luminoastra va reprezenta un loc prielnic pentru o inima curata. Tineti cat mai mult geamurile deschise pentru a va oxigena si lumina casa. Nimic nu se compara cu o casa luminoasa si incarcata energetic.
Sortati-va prietenii, sau mai bine spus socializati doar cu cei care rezoneaza cu dvs. Evitati pe cat posibil persoanele negativiste. Acestea va pot deraia din drumul vostru. Incercati sa gasiti persoanele care sa va sustina in demersul dvs si care sa va incarce cu energie si nu sa va o fure.
Incercati sa traiti in prezent, uitand pe cat de mult emotiile negative din trecut. Pastrati-va pe cat posibil doar amintirile frumoase care sa va ajute in a va atinge toate telurile. Oricum, nu va mai ganditi la trecut, el nu mai este... exista doar clipa prezenta.
Aduceti plante vii sau animale in casa. Plantele vor revigora energetic casa si o vor oxigena, in timp ce animalele vor aduce un plus de afectivitate in inimile voastre. 
Iesiti in natura mai mult pentru a rezona cat mai mult cu Natura. Plimbati-va in natura, respirand aerul proaspat al vegetatiei. Iesiti in oras, simtiti pulsul oamenilor, pentru a va conecta la unitate si... observati. Observati oamenii si atmosfera, experimentand cu adevarat viata.

Un comentariu: