marți, 27 septembrie 2016

Luna lui Jupiter, Europa, ar putea sustine viata!!!


Se pare ca planeta Jupiter, cea mai mare din cadrul sistemului nostru solar, este din nou in centrul atentiei. Dar nu ea, ci luna sa, Europa, pare, conform cercetatorilor, sa detina viata la suprafata ei. Specialistii NASA au declarat ca au fost gasite forme de viata la suprafata satelitului Europa.
Dupa analizarea imaginilor transmise de telescopul spatial Hubble a fost confirmata existenta unor nori de vapori de apa care erup de la suprafata Europei. Conform cercetatorilor NASA, vaporii au aparut in urma unor fenomene de tip gheizer care indica faptul ca aceasta luna, care dispune de un urias ocean de apa sub calota glaciara care o acopera, este o lume activa care ramane favorita in descoperirea unor eventuale forme de viata extraterestra.
"Oceanul Europei este considerat unul dintre cele mai promitatoare locuri care ar putea adaposti viata din sistemul solar", sustine Geoff Yoder, administrator al Directoratului Stiintific al Misiunilor NASA de la Washington. "Acesti nori de vapori, daca exista intr-adevar, ar putea sa ne ofere o alta modalitate (mai facila n.r.) de a aduna mostre din subsolul Europei", a adaugat el, conform Realitatea.
In luna decembrie, anul 2012, telescopul Hubble a detectat ceea ce pareau a fi nori din vapori de apa care se extindeau pana la 200 de kilometri in spatiu, dinspre polul sud al Europei. Informatia a fost facuta publica in 2013 si nu a fost confirmata pana in prezent prin repetarea observatiei si a provocat reactiile pline de entuziasm ale comunitatii de astrobiologi.
Aceasta stire face parte dintr-o dezvaluire pas cu pas a vietii extraterestre. O dezvaluire ce este completata de filmele documentare si artistice prezentate de mass media.

3 comentarii:

  1. SUFLETE DRAG,CE ATI SPUNE DESPRE URIASII DE PE SATURN,ORI DESPRE UMANOIZII DE PE LUNA.CITITI DRAGILOR;SATURN SI LUNA ,SCRISE DE IACOB LORBER,SCRIBUL DOMNULUYI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  2. SUFLETE DRAG,CE ATI SPUNE DESPRE URIASII DE PE SATURN,ORI DESPRE UMANOIZII DE PE LUNA.CITITI DRAGILOR;SATURN SI LUNA ,SCRISE DE IACOB LORBER,SCRIBUL DOMNULUYI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  3. SUFLETE DRAGI,STRAMOSII DACILOR,INVATATI DE SFANTUL ZALMOXE SE TELEPORTAU FRECVBENT PE EUROPA,AVAND O VIBRATIE FOARTE INALTA.ASTIA PACVATOSII CA NOI VENITI LA INTRUPARE PE ACEST PAMANT,SPITAL AL SUFLETELOR,N-AM REZISTA IN CORP TRUPESC,CI DOAR IN CORP DE LUMINA CU VIBRATTIO INALTE.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere