marți, 13 septembrie 2016

Planuri oculte - UE va avea armata proprie

Asa-numita amenintare terorista si asa-numita amenintare ruseasca fac ca autoritatile din varful Uniunii Europene sa se gandeasca la crearea unei armate europene proprii. Numai ca aceasta idee a fost gandita cu mult timp inainte iar acum, pe fondul unor pericole inventate, se va concretiza.
Cele doua mari forte, Germania si Franta, au pus la un punct un plan prin care Uniunea Europeana va avea propria armata. Acest plan intocmit de ministrii apararii din cele doua tari, Ursula von der Leyen (foto jos) si Jean-Yves Le Drian, a fost dezvaluit de Sueddeutsche Zeitung si Le Figaro. El va fi prezentat sefilor de state si guverne prezenti la reuniunea informala de la Bratislava din 16 septembrie.
Este clar ca se doreste militarizarea statelor Europei. O militarizare excesiva ce se poate observa cu usurinta in statele occidentale (Germania, Franta, Belgia) dar si in Estul Europei (Polonia, Romania). In Romania, in ultimii doi ani, armata SUA, a adus mai mult armament decat a detinut statul roman in toata istoria sa.
Daca se va ajunge la crearea armatei comune, misiunea armatei americane va fi preluata cu usurinta de cea europeana (supusa Americii). De aici inainte, nu va mai fi mult pana la crearea unei armate mondiale.

sursa: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu