vineri, 2 septembrie 2016

Un OZN a distrus racheta Falcon 9? - Video

Imagini pentru falcon 9 explozieAceasta ipoteza este din ce in ce mai prezenta pe retelele de socializare. O ipoteza care devine din ce in ce mai credibila, avand in vedere ultimele declaratii ale agentiei Space X. Cei de la Space X au declarat: “SpaceX poate confirma că în timp ce efectua pregătiri pentru simularea statică de astăzi a lansării, o anomalie pe platformă a condus la pierderea rachetei şi a încărcăturii acesteia. În conformitate cu procedurile standard, pe platformă nu se afla nimeni şi nu au fost înregistraţi răniţi"
Nava spatiala Falcon 9 trebuia să fie lansată sâmbătă pentru a noua oară, urmand să transporte în spaţiu cosmic satelitul israelian de comunicaţii Amos-6. Conform celor de la Space X, nava a fost victima unei anomalii aparute pe platforma dar, daca ne uitam mai bine la imagine, putem observa un obiect zburator de forma sferica ce trece in viteza pe langa vehicolul spatial in timp ce acesta exploda. Astfel ca, varianta unui bombardament extraterestru incepe sa prinda contur, dar de ce extraterestrii ar face asta?
Compania Space X deruleaza un proiect gigant ce se vrea a fi capabil sa trimita oameni pe Marte. Este posibil ca o extraterestrii sa ii impiedice sa trimita oameni pe Marte? Inainte de a analiza situatia, trebuie sa ne gandim la faptul ca niciodata guvernul SUA sau companiile spatiale nu ne-au spus adevarul despre lansarile spatiale. Noi nu stim cu adevarat ce se intampla in interiorul navelor spatiale si nici ce se intampla in spatiu cu ele. Tot ce ni se da la tv sunt doar cadre atent regizate. Astfel ca, un asemenea incident ne face sa ne punem mari intrebari despre planurile elitei mondiale, dar ne face sa observam un mare adevar - dincolo de noi exista un adevarat razboi intergalactic.

sursa foto: http://www.ziare.com/3 comentarii:

  1. pai daca te pisi contra vantului ce astepti? acu ca o fi israelian , de comunicatii sau pt Facebook noi nu punem botul

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce extraterestri? Daca-i a noua oara ,inseamna ca folosesc metode rudimentare ,piese ieftine ,tehnologie made-n taiwan.Prostie umana?Haide mai nou cand suntem prosti vin extraterestri?

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce tot timpul facem referire la extraterestrii ?? Sint informatii care incet.incet au inceput sa apara ca nu sintem singuri pe aceasta planeta,si mai ales nu este a noastra,sint altii muult mai vechi decit noi pe aici prin interiorul pamintului,prin mari si oceane pe pamint f. f. dezvoltati din toate punctele de vedere tehnic.spiritual, carora le pasa de aceasta casa a noastra.De a lungul ultimelor decenii sau tot dat semnale din partea lor ca exemplu dezactivare rachete in zbor si la rusi si americani.ACTIVAREA rachetelor in silozuri si la rusi si americani,LA CARE SILOZURI ERA OPRIT CURENTUL ELECTRIC TOTAL, cred eu ca avertisment. Cine mai citeste si este interesat la inceputul razboiului rece si erei cosmice rusii au facut o prostie cit ei de mare de fapt de doua ori. Pt. a perturba comunicatiile prin satelit ale americanilor au lansat pe orbita pamintului miliarde de firicele SPAN de cupru rezultat din strunjirea cuprului,omitind ca si ei vor fii afectati.A FOST UN HAOS TOTAL IN COMUNICATII nu mai stiau ce sa faca sa remedieze prostia , dupa o perioada scurta de haos a aparut de nicaieri un OZN care intocmai ca un aspirator urias a aspirat toate firicelele de cupru de pe orbita (de doua ori) daca ar fi fost de altundeva nu cred ca ar fii fost interesati dar fiind conlocuitori probabil au fost si ei afectati.Sint f. multe stari de lucruri si fapte care nu se comunica sclavilor, nu au nici un interes. Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere