miercuri, 26 octombrie 2016

Când trăieşti în prezent eşti conectat(ă) la Sinele tău Divin

Totul se află în mintea noastă. Acolo unde se află mintea noastră acolo suntem şi noi, se spune în fizica şi psihologia cuantică. În momentul în care mergem după un gând a ceva ce s-a întâmplat în trecut, noi atunci suntem unde e gândul, adică în trecut. Când mergem după un gând a ce vrem să se întâmple în viitor, noi atunci suntem în viitor şi suntem deconectaţi de la Sinele nostru Divin. Doar în momentul prezent, doar în acum noi suntem conectaţi la Sinele nostru Divin, adică la Dumnezeu.
Şi trecutul şi viitorul sunt nişte himere, care au doar menirea să ne deconecteze de la Sine. În momentul în care trăieşti aici şi acum, devii mintea analogică şi tot ce vrei se materializează. Ţi s-a întâmplat în viaţă să se realizeze ceva din nimic, doar pentru că ţi-ai dorit acel ceva? Sigur că da, ţi s-a întâmplat. Şi acum să-ţi spun de ce: deoarece în mometul în care ţi-ai dorit erai în prezent, erai conectat la Sinele tău. Când te-ai gândit la acel ceva în starea de conectare era ca şi cum i-ai arătat Sinelui tău ce vrei, iar el ca un gardian puternic al tău, a spus Aşa să fie! Şi tot universul a ascultat mesajul de la DUMNEZEUL CARE A SPUS AŞA SĂ FIE! ŞI S-A ÎMPLINIT.
Sinele tău este mereu cu tine, este în interiorul tău, el este şi îngerul tău păzitor, este şi Dumnezeu, este şi Sfîntul Duh, este şi Sfântul X., tot ce cauţi tu în exterior de fapt este în tine.
Nu demult am citit o poveste în care nişte zeităţi care coordonau oamenii pe plaiurile unde aceştia munceau, discutau unde să ascundă puterea omului, pentru ca omul să nu-şi dea seama cât de puternic este şi să refuze să-i mai asculte, în viitor. Fiecare a găsit câte un loc şi anume: fie în Soare, în natură, în apă, în aer, iar unul dintre ei a spus: hai să le ascundem puterea în interiorul lor pentru că acolo, nu o vor căuta niciodată. Şi de atunci puterea Omului se află în el, dar omul nostru mereu o caută în exterior în astre, iniţiaţi, duhovnici, culte, natură, etc.
Prezentul este singura realitate existentă. Ce a fost acum un minut nu mai e realitate existentă, ce va fi peste un minut nu este realitate existentă, ci este doar o multitudine de potenţiale. Ce ni se va întâmpla depinde de cum am ales acum, adică în prezent. Ce sens are să ne irosim energia când cel mai important este ce facem în acum. Iar dacă acum fac ceva pe focus, sau concentrare, adică sunt în acel ceva cu toată fiinţa nu am decât foarte multe de câştigat, pentru că ce vreau se realizează. Aşa că aveţi grijă ce faceţi în acum pentru că totul se realizează , se împlineşte când eşti, conform zicerii: Eu sunt.
Dacă atunci când eşti în momentul prezent -( pentru că se întâmplă ce ai vrut, înseamnă că ai fost  în  prezent )- te gândeşti la ce grea e viaţa sau cât de mult sufăr, nu am bani, nu am casă, nu pot face nimic în această ţară sau sistem, ce bolnav sunt, ce nefericit sunt, nimic nu fac bun, nu sunt în stare de nimic, sunt lipsit de vitalitate, perseverenţă, voinţă, etc.- aşa va fi.
Dacă atunci când eşti în momentul prezent gândeşti şi crezi în: ce bucurie este să trăieşti, ce sănătos sunt, ce bine îmi este, am toţi banii de care am nevoie, viaţa e frumoasă, mă bucur pentru tot ce trăiesc, totul va fi bine-  aşa va fi.
Recent o doamnă de la cursurile de dezvoltare personală şi spirituală îmi spunea că, după modulul trecut vreo două săptămâni s-a simţit foarte bine, era detaşată nu mai avea atacuri de panică, era stăpână pe ea şi se bucura de tot ce îi aducea viaţa, dar în tot acest timp îşi spunea: nu se poate să mă simt aşa bine, de ce nu mă mai simt rău, de ce nu mai am palpitaţii, etc, iar după ce au trecut cele două săptămâni de bine au revenit stările de rău. De ce credeţi? Deoarece le-a chemat înapoi. Tot ea a conştientizat şi mi-a spus că de ce atunci când ne simţim bine nu ne gândim mereu la starea de bine şi readucem în memorie mereu ce ni s-a întâmplat rău? Pentru că funcţionăm pe o minte limitată, care are diverse programe gen: viaţa e o luptă, totul este greu, nu avem ce ne trebuie, ca să ai trebuie să dai din coate şi să munceşti non stop, mereu ne îmbolnăvim, binele trece repede, oricum vom muri, etc. Asta e – se pare că îi sunt necesare două săptămâni corpului fizic ca să urmeze mintea.
Deci atenţie ce gândiţi şi ce vă doriţi, când sunteţi în prezent, pentru că, fie că aţi fost conştienţi când aţi vrut ceva, fie că aţi fost mai puţin conştienţi, acel ceva se va împlini deoarece Dumnezeu este în tine şi cu tine ca să împlinească ce i-ai arătat tu.
Am o veste bună, treaba cu muritul nu mai e valabilă, mori când vrei tu, deoarece şi  ştiinţa a descoperit de curând fenomenul telomerilor, şi cum pot fi aceştia menţinuţi întregi. Adică când trăim în bucurie şi suntem mulţumiţi, telomerii din structura ADN nu se mai diminuează şi trăim cât vrem noi, adică suntem nemuritori. Aşa că aceasta este explicaţia pentru care strămoşii noştri trăiau şi câteva sute de ani, aşa cum se spune în Vechiul Testament, pentru că aveau încredere în Sinele lor Divin şi rămâneau pe Pământ până când le Spunea Dumnezeul din ei că au terminat de experimentat ce şi-au propus. Apoi mergeau un pic la odihnă şi acolo îşi alegeau un alt potenţial de experimentat şi iar veneau pe pământ. Deosebirea azi este că pentru foarte mulţi oameni viaţa e o corvoadă, plină de suferinţă şi nu ştiu cum să- şi distrugă mai repede corpul fizic, pentru a pleca mai repede în cer.
De când sunt mică spuneam la toată lumea că eu nu voi fi bătrână, pentru că nu-mi place să am pielea  zbârcită (sunt săgetător şi estetica este importantă în zodia mea). Cei din jur se uitau ciudat la mine şi spuneau între ei, las-o că se joacă şi spune şi ea aşa. Când am terminat prima facultate toată lumea mă întreba dacă am terminat liceul, iar când am terminat a doua facultate mă întrebau la ce liceu sunt? Ciudat este şi astăzi când intră pacienţii la mine în cabinet şi îi invit să ia loc în sala de aşteptare, mă întreabă dacă d-na Gheorghiţă este, că au o programare. Eu zâmbesc şi le spun, da, eu sunt d-na Gheorghiţă şi imediat vom vorbi. Aşa că ce crezi în mintea ta, aşa transmiţi în realitatea înconjurătoare – experimetez asta de când sunt.
Miracolele  apar în viaţa noastră, nu pentru că am făcut nu ştiu ce canoane, sau fapte bune, sau mătănii, sau excursii pe la locuri sacre,etc. Ci ele apar deoarece atunci când am vrut şi am ales cu toată fiinţa noastră, am fost în prezent adică în contact cu Dumnezeul din mine. Dacă vă analizaţi puţin viaţa, veţi vedea că aşa s-a întâmplat, cu fiecare.
Se întâmplă vindecări miraculoase la oameni care chiar au vrut cu toată fiinţa să se vindece, au crezut că se vor vindeca şi se manifestau ca şi cum erau sănătoşi deja. Deoarece atunci s-a comprimat şi trecutul şi viitorul în prezent. Am mărturisiri de la astfel de vindecări miraculoase de genul: când m-am hotărât să mă vindec parcă eram unit cu totul, eram într-o stare de beatitudine şi din clipa aceea am ştiut că sunt sănătos, a durat câteva secunde dar parcă timpul s-a dilatat şi eram dintotdeauna aşa – asta înseamnă că omul nostru era unit cu Sinele lui Divin, era unit cu totul şi el era de fapt sănătatea care ulterior a ajuns şi pe fizic. Toate acestea au pornit din mintea lui din faptul că era conştient că vrea să se vindece, a ales să se vindece. Dacă nu sunteţi vindecaţi în creier nu se va vindeca nici corpul fizic. Dacă puneţi în creier starea voastră de bine, cu toată acea atenţie unificatoare, sau prezenţă totală, atunci în creierul vostru aţi făcut deja minunata vindecare, pentru că, în acea stare shimbăm structura celulelor care sunt duplicate în corp. Deci ceea ce vindecăm în creier vindecăm neurologic şi neurochimic în corpul fizic.
Dacă nu vindecăm în creier nu putem să vindecăm niciodată în corp.
Nu uitaţi corpului fizic urmează mintea.
Noi suntem creatorii propriei noastre realităţi, chiar dacă credem asta chiar dacă nu. Diferenţa este că atunci când credem în acest adevăr, devenim conştienţi şi responsabili de gândurile, vorbele şi faptele noastre, iar atunci când credem că exteriorul sau alţii ne creează realitatea suntem inconştienţi şi iresponsabili de ceea ce gândim, vorbim şi facem, sperăm că alţii ne iartă, Dumnezeu va trece cu vederea dacă plătesc slujbe sau oameni care se roagă pentru mine şi alte diverse subterfugii pentru a nu vedea propria realitate creată de noi. Nu faci decât să te păcăleşti singur. Dar şi asta va trece. Va veni un moment în viaţa fiecăruia când se va trezi şi va recunoaşte adevărul pe care îl experimentează.
Cu cât eşti mai conştient cu atât eşti mai în prezent şi nu poţi spune că a venit de undeva fără ca tu să alegi prin gânduri, vorbe şi fapte ce ţi se întâmplă. Când ai ales conştient, în prezent, cu toată mintea şi fiinţa ta, de fapt te-ai aliniat la Sinele tău divin şi ai accesat programul de unime cu Creatorul central, şi lucrurile se întâmplă, pentru că vrei să se întâmple. Când alegi inconştient lucrurile se întâmplă dar nu le vezi, nu te bucuri de ele, nu imprimi acel adevăr în sufletul tău. Depinde numai şi numai de noi ce alegem să experimentăm.
Spuneţi în fiecare dimineaţă, de 21 de ori (ca să poată trece informaţia de mintea limitată şi să ajungă în subconştient, adică la Sinele Divin) timp de 29 de zile următoarele afirmaţii care vă vor face conştienţi de Puterea din interiorul vostru, de contactul cu Dumnezeu şi de crearea propriei realităţi:
  • „sunt dintotdeauna călăuzit(ă) de Sinele meu divin”,
  • „sunt dintotdeauna în comuniune cu Sinele meu divin”,
  • „sunt dintotdeauna mintea nelimitată a lui Dumnezeu”
  • „sunt dintotdeauna viitorul acum”
  • „sunt dintotdeauna de partea mea”
  • “sunt dintotdeauna sănătate radiantă”
Modalităţi prin care puteţi exersa concret trăirea în prezent:
  1. când conduceţi maşina spre servici sau un alt loc dorit, mergeţi de fiecare dată pe un alt traseu, pentru că fiind un drum nou veţi fi atenţi la drum, la cum conduceţi, la gropi, şi atunci sigur veţi fi în prezent; cu alte cuvinte evitaţi traseele obişnuite pe care le faceţi pe pilot automat, deoarece ştiţi până şi toate gropile de pe acel drum. De exemplu de când practic acest exerciţiu am cunoscut atâtea locuri minunate şi case cu arhitecturi diferite, încât pot spune cu adevărat că oraşul în care locuiesc e minunat şi magnific;
  2. când vă spălaţi pe dinţi spălaţi-vă cu cealaltă mână decât cea cu care eraţi obişnuiţi, pentru că fiind ceva diferit veţi fi atent la cum manevraţi mâna şi nu vă mai gândiţi la altele;
  3. puteţi găsi diverse exerciţii, care ţin de lucruri neobişnuite, ceva nou, cu care mintea limitată nu este obişnuită şi cu care nu sunteţi familiarizaţi, pentru că noul întotdeuna ne ţine în prezent. De aceea cu cât faci lucruri mai diverse cu atât îţi creşte sufletul mai mult.
Astfel vă puteţi creea diverşi algoritmi de care aveţi nevoie pentru a trăi conştienţi în prezent, şi toată viaţa voastră se va schimba. Eu experimentez zilnic aceste lucruri şi de aceea mă bucur că le pot împărtăşi şi cu voi. Mult succes în a trăi în prezent, conştienţi şi în bucurie deplină.
Autor articol: Psiholog  Niculina Gheorghiţă

Un comentariu: