luni, 17 octombrie 2016

Cum pot sa folosesc cel mai bine Legea Atractiei? - Esther si Jerry Hicks

Jerry: Exista cumva mai multe moduri diferite prin care putem folosi in mod constient sau intentionat Legea Atractiei?
Abraham: Vom incepe prin a spune ca voi folositi in permanenta, fie ca stiti ca o faceti sau nu. Nu puteti inceta sa o mai folositi, pentru ca ea este inerent in tot ceea ce faceti. Dar va apreciem intrebarea, pentru ca vreti sa stiti cum o puteti folosi in mod deliberat pentru a dobandi tot ceea ce alegeti in mod intetionat.
A fi constienti de existenta Legii Atractiei este cea mai importanta parte din folosirea ei deliberata. Deoarece Legea Atractiei raspunde intotdeauna gandurilor voastre, focalizarea deliberata a gandurilor voastre este foarte importanta.
Alegeti subiectele care va intereseaza si ganditi-va la ele intr-un fel care sa va fie de folos. Cu alte cuvinte, uitati-va la aspectele pozitive ale subiectelor care sunt importante pentru voi. Atunci cand alegeti un gand, Legea Atractiei va actiona conform lui, atragand mai multe ganduri asemanatoare, si astfel facandu-l mult mai puternic.
Ramanand focalizati asupra unui subiect pe care vi-l alegeti, punctul vostru de atractie legat de acel subiect va deveni mult mai puternic decat daca mintea voastra ar trece de la un subiect la altul. Exista o forta uriasa in actul focalizarii.
Atunci cand alegeti in mod intentionat gandurile pe care le ganditi, lucrurile pe care le faceti si chiar si oamenii cu care va petreceti timpul, veti simti beneficiile Legii Atractiei. Atunci cand va petreceti timpul cu oameni care va apreciaza, va stimuleaza sa aveti ganduri de autoapreciere. Atunci cand va petreceti timpul cu cei care va vad doar defectele, atunci perceptia lor asupra defectelor voastre devine propriul vostru punct de atractie.
Pe masura ce veti ntelege ca orice lucru caruia ii acordati atentie devine mai mare – pentru ca Legea Atractiei spune ca asa trebuie – veti deveni mai selectivi in ceea ce priveste lucrurile asupra carora va indreptati atentia. Este mult mai usor sa schimbi directia gandurilor tale in fazele incipiente ale gandului, cand nu a apucat inca sa adune prea multa energie. Dar este posibil sa schimbi directia gandurilor in orice moment. LEGEA ATRACTIEI – Invataturile lui Abraham, Autori: Esther si Jerry Hicks

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu