luni, 24 octombrie 2016

Marea Piramida din Gizeh detine doua cavitati misterioase

Se dovedeste inca odata ca teoriile (asa-zise de conspiratie) vechi ascund adevar in ele. Despre marea piramida din Gizeh s-a afirmat de multe ori ca ascunde retele de tuneluri si spatii largi secrete in subteran. Ultimele cercetari derulate prin intermediul proiectului Scanarea Piramidelor, care a adunat cercetători din mai multe universităţi, institute şi companii tehnice din toate colţurile lumii, au scos la iveala faptul ca în interiorul Marii Piramide din Giza exista două cavități despre a căror existență nu se știa până acum.
Una dintre cavitatile descoperite are o adâncime de aproximativ 105 metri şi se află sub  marginea de nord-est a structurii, iar o altă variantă a unei cavităţi se află sub poarta de intrare, în spatele feţei din partea de nord. Cercetatorii au declarat ca nu există nicio dovadă că între aceste doua cavitati există o strânsă legătură.
„Putem confirma acum existența unui vid ascuns în spatele fațadei nordice, care ar putea avea forma cel puțin a unui coridor care străbate interiorul Marii Piramide”, au declarat experții, citați de The Telegraph

sursa: http://playtech.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu