marți, 11 octombrie 2016

Momentul cand sufletul unei femei paraseste corpul - Video

Momentul mortii ne fascineaza pe noi toti, dar in acelasi timp ne ingrozeste. De fapt, noi vrem sa traim dar, in acelasi timp, nu putem sa uitam ca pana la urma vom muri, asta este ciclul natural. Desi constientizam ca vom continua sa existam si dupa moarte (nu toti constientizeaza asta), exista o curiozitate imensa in legatura cu moartea.
Un filmulet de pe YouTube prezinta moartea, provenita prin accident, a unei motocicliste din Tailanda. Conform The Sun, imaginile au fost surprinse de una din camerele de supraveghere de pe o strada a orasului Lopburi. Imaginile arata cum o motociclista este proiectata de pe motociclista direct in copac. Moartea este instantanee dar, o umbra care seamana cu silueta femeii se poate observa langa locul accidentului. La o privire atenta umbra prezinta niste mici miscari si dispare dupa ceva timp.
Desi filmuletul a produs ceva valva, au existat si multi internauti care nu au fost impresionati. Acestia au declarat ca imaginile au fost prelucrate. Voi ce credeti?


sursa: http://www.realitatea.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu