duminică, 9 octombrie 2016

Spiritismul intre bine si rau

Imagini pentru spiritismCe stim noi despre spiritism? Spiritismul reprezinta de fapt comunicarea omului cu el insusi. Comunicarea cu partea sa din alt spectru de frecventa. Asa-numitele spirite sunt de fapt tot parti din Sinele nostru, nimic mai mult. Parti din Sinele nostru, bune sau rele, care incearca in permanenta sa intre in contact cu noi.
Cuvantul spiritism are, cel mai adesea, o conotatie negativa. Conotatie negativa ce a fost obtinuta gratie unei imagini diabolice imprimate de catre religia crestina. Religia crestina a continuat de fapt politica dusa de liderii antici ce a avut ca scop un control sporit a maselor de oameni (ceea ce se intampla si azi).
In vechime oamenii comunicau cu spiritele naturii, a spatiului cat si a stramosilor. Prin spiritism oamenii intrau in comuniune cu Universul si cu natura. Astfel, oamenii acceptau ca nu sunt singuri in univers, respectand, in acelasi timp, tot ceea ce considerau a fi viu.
Odata cu dezvoltarea civilizatiei, liderii au incercat sa inlature aceasta comuniune spirituala, fiind constienti ca astfel puteau controla mai usor poporul. Religia crestina a devenit si mai constienta de aceasta "amenintare" la adresa ei. Cum putea crestinismul sa imprime in constiinta oamenilor existenta unui nou zeu unic cand oamenii erau constienti ca natura si Universul in sine erau pline de viata? Avand in mana toata puterea, crestinismul a actionat extrem de brutal, eliminand printr-o violenta extrema orice forma de rezistenta.
Astfel, crestinismul a condamnat spiritismul si l-a interzis. Oricine era prins facand spiritism. era executat (prin tortura). Spiritismul a continuat, dar forma sa a capatat forme mai sterse. Per total, oamenii s-au indepartat de natura si Univers deoarece, in timp, comuniunea a ramas doar la nivel de subconstient.
Odata cu modernismul si cu regasirea vechilor credinte, spiritismul a renascut. Dar, a renascut sub o forma intunecata. Asta deoarece acum oamenii se tem de spirite, emanand in timpul comunicarii extradimensionale o frecventa joasa. Din acest motiv, au fost chemate "forme" spirituale de frecventa joasa.
Este extrem de important ca omul care incearca sa comunice cu spiritele (de orice fel) sa emane energii pozitive si sa creeze o frecventa inalta pentru a comunica cu entitati superioare. Altfel va avea surprize neplacute. De astfel, este important sa se cunoasca cu adevarat modul de manifestare a unui spirit superior pentru a nu contacta un parazit energetic. Parazitii energetici sunt foarte periculosi, fiind foarte inselatori. Pentru a fi cat mai concret, este de subliniat faptul ca entitatile care ne conduc (elita oculta) sunt niste paraziti energetici.
Dupa cum vedeti cam acestea sunt pericolele spiritismului, beneficiile fiind cu mult mai mari insa - manifestari divine, extracorporale etc. Depinde de dvs daca vreti sau nu sa comunicati cu spiritele, insa daca o faceti, trebuie sa procedati ca la carte, fara greseli. Daca ratati, trebuie sa fiti pregatiti sa faceti fata consecintelor. Totusi, nimic nu se poate face fara sa riscati putin.

sursa foto: http://blogs.crdp-limousin.fr/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu