marți, 29 noiembrie 2016

Cum sa faci miracole?

Imagini pentru miracoleO mare parte a oamenilor traiesc chinuitor aceasta viata. Se trezesc dimineata devreme obositi, fara chef. Isi fac repede o cafea, mananca si pleaca repede la munca. La munca, acestia asteapta sa treaca ziua cat mai repede pentru a ajunge acasa. Ajung acasa obositi si fara chef de nimic. In acest fel, viata pare un chin.
In realitate, viata este asa cum este pentru ca noi ne-am construit-o asa si o lasam sa continuie in felul asta. Ce ar fi daca ti-ai lua viata in dinti si ai schimba totul? Daca nu iti place serviciul, schimba-l. Fa cursuri, facultati, mastere, calificari etc si schimba chinul pe care il induri. Daca nu iti place sentimentul de oboseala de dimineata, incearca de seara sa meditezi la tine si la viata sa, emitand sentimente pozitive. Gandeste-te seara la tot ce crezi tu ca este frumos pentru a-ti creea vise frumoase si pentru a te trezi cu chef de viata. Tine minte - totul este doar o iluzie.
Nimic nu este batut in cuie. Totul este energie... de fapt, totul este un miracol - miracolul vietii. Noi suntem adevarate fabrici de facut miracole, trebuie doar sa producem schimbarea din noi si sa dam posibilitatea Universului sa creeze tot ce este mai bun prin noi. Nu lasa viata sa se duca pe carari pe care nu ti le doresti. Schimba macazul si fa un miracol in viata ta. Nu este greu sa faci miracole, trebuie doar sa te implici si sa iti stapanesti propria viata.

2 comentarii:

  1. In primul rand ar trebuii sa ne cunoastem pe noi ca persoane si abia dupa sa fim capabili de miracole.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un miracol este şi acela de ai da unui semen o bucată de pâine. Oricâte cursuri profesionale şi calificări ai face şi oricâte joburi ai schimba, până nu îţi afli conexiunea cu Creatorul şi ceea ce reprezinţi aici pe pământ, nu îţi vei afla liniştea deplină, doar te v-ei minţi pe tine şi pe alţii despre fericirea ta.

    RăspundețiȘtergere