luni, 7 noiembrie 2016

Donald Trump - elementul surpriza

Imagini pentru trumpCa niciodata, alegerile prezidentiale din SUA par sa fie interesante si asta datorita unui candidat, Donald Trump, care pare sa faca nota discordanta in raport cu ceilalti de dinaintea sa. Retorica sa agresiva, modul in care pune problema, fac din acest personaj un om de temut. Dar oare sa le fie frica si ocultilor de el?
Este greu de zis cata frica or avea ocultii in ceea ce priveste persoana lui Trump, un personaj foarte controversat si in acelasi timp, un mare golan. Un mare golan ce si-a faurit intreaga avere prin tot felul de manevre economice, afaceri controversate cu statul etc.
In ceea ce priveste alegerile din SUA, nu este greu de ghicit faptul ca fiecare candidat este omul Ocultei Mondiale. Nici Donald Trump nu face rabat de la cauza, afacerile sale, in care sunt implicate nume grele din randul marilor familii oculte americane, spun totul. Dar ca niciodata in istoria recenta, niciun candidat la presedintia SUA  nu a fost atat de calomniat si atacat de catre marile persoane publice. Actori, oameni de cultura, mari personalitati mass media, fosti mari politicieni americani s-au aflat zilele astea intr-o continua tirada impotriva lui Trump.
Este drept ca Trump spune mai mult decat au facut-o predecesorii sai. Candidatul cu pricina a scos la iveala modul cum marile familii americane sunt scutite de impozite. Impozite care mai apoi sunt scurse de la cetateanul de rand, problema este ca si el a beneficiat de aceste privilegii.
Intrebarea este... de ce face aceste declaratii?!! Parerea mea este ca Trump a stiut ca a fost ales sa fie un candidat "papusa" care avea rolul de a preda stafeta lui Hillary Clinton, "demonstrand" astfel asa-numitul caracter democratic al SUA. Doar Hillary nu putea candida singura, asta e drept.
Pentru cei care nu inteleg ceea ce vreau sa spun este ca marile familii oculte americane isi aleg de dinainte candidatul castigator, dar pentru a nu descoperi publicului adevarul, acestia pun la bataie un al doilea candidat care are misiunea clara de a pierde. Probabil ca de data asta loser-ul nu s-a multumit cu pozitia sa.
Desi mai mult ca sigur nu va castiga (dar cine stie, ocultii se gandesc la toate) dezvaluirile sale au mai deschis ochii americanului de rand cat si a celorlalti din celelalte state ale lumii. In rest ce sa mai spun?.... sa inceapa spectacolul!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu