vineri, 11 noiembrie 2016

Donald Trump este presedintele SUA!!!

ImaginiAsa cum nu am anticipat, Donald Trump a ajuns presedinte al SUA. Inainte sa ne entuziasmeze acest rezultat trebuie sa privim cu atentie la tot ceea ce s-a intamplat si la tot ceea ce se intampla in acest moment.
Discursul lui Donald Trump a fost unul dur si mult mai deschis spre adevar decat al oricarui alt candidat la sefia SUA. Dar nu este de ajuns, Donald Trump nu a spus decat adevaruri trunchiate. De exemplu a ridicat problema finantarii ISIS de catre tarile arabe aliate SUA, dar fara sa mentioneze ca de fapt statul american este capul rautatilor in acest context. O alta problema pusa in discutie este cea a privilegiilor marilor familii americane. Familii americane care nu platesc contributiile catre statul american si care pe deasupra sug din veniturile sale. In aceasta interventie, Trump nu a mentionat decat o parte mica a problemei... de fapt marile familii americane detin totul.
Aceste adevaruri trunchiate imi amintesc de modalitatea ocultei de a prezenta adevarul. Acest fapt ma face sa cred ca Donald Trump nu este de capul lui, ci este, la fel ca si Hillary Clinton, o unealta a ocultei.
Imi este greu sa cred ca Donald Trump a candidat fara acordul ocultei. Bineinteles, el a fost, mai mult ca sigur un outsider. Un candidat care urma sa faciliteze alegerea lui Hillary Clinton, problema a fost ca a marsat, contrar aparentelor, impotriva "apei".
Parerea mea este ca victoria lui Donald Trump este ca urmare a sustinerii sale masive din partea electoratului american. "Baietii cu ochi albastri" au inteles ca ar face o greseala sa-l sara pe acest candidat ce detinea o sustinere atat de mare. De altfel, oculta mondiala a cautat permanent sa joace intr-o maniera cat mai realista cu putinta, iar alegerea lui Trump le permite acest fapt. Evident ca personalitatea rebela a lui Trump poate dauna ocultei (acest lucru este imbucurator), dar miscarile de strada regizate vor avea rolul de a calma acest "defect" al sau. Trebuie totusi sa subliniez calmarea discursului lui Trump dupa ce a fost ales presedinte (este problematica aceasta calmare), ceea ce intr-un fel poate insemna ca tot ce a pus pe tapet acesta a fost doar o modalitate de a atrage electoratul. In rest, vom vedea.

Un comentariu:

  1. nu mai visati cu ochii deschisi;cu luatul tarii inapoi va suna cunoscuta ideea;de obicei cele mai mari asteptari s-au dovedit cele mai mari deceptii(Basescu,Iohannis..);si la ei ca si la noi;este doar o marioneta iar experimentul"America"a intrat intr-un alt nivel.Cei care sunt sefii acestei lumi(cei reali)sunt diabolic de machiavelici.Miroase a oculta din avion asa ca nu e mare minunea,de fapt e invers.Am cazut din nou in plasa lor(si asta deoarece aceptam in continuare sa traim in sistemul impus de ei fara sa cartim).

    RăspundețiȘtergere