miercuri, 2 noiembrie 2016

Misterul filmelor cu supereroi

Imagini pentru supereroiSuperman, Batman, Spiderman, Catwoman si lista poate continua la nesfarsit - toti acesti eroi au ceva in comun... puteri extraordinare. Ce e curios in toata aceasta chestiune este ca seria filmelor cu eroi este mai mare ca niciodata. Cel putin in ultimii cinci ani numarul filmelor cu supereroi a devenit de cateva ori mai mare decat acum 10 sau 20 de ani in urma.
Oferta cu supereroi s-a diversificat. Acum sunt seriale intregi cu indivizi ce mostenesc (din diferite motive - experimente, radiatii, rapiri extraterestre) tot felul de puteri pe care si le dezvolta in timp. Regizorii acestor filme par sa se fi informat cu privire (majoritatea s-a informat cu siguranta) la evolutia spirituala fireasca a omului spre fiinte cu puteri desavarsite.
Bineinteles, filmele au incluse in ele o sumedenie de dezinformari, ceea ce le face foarte nocive (pentru necunoscatori), dar pot fi in acelasi timp si benefice. Unii indivizi, speriati de anumite capacitati pe care le detin, pot gasi anumite raspunsuri care sa ii linisteasca si sa-i stimuleze in a-si dezvolta potentialul. Alti indivizi pot deveni constienti ca viata lor poate inseamna mai mult decat munca, bani, servici, masini si case.
Problema cea mai mare este ca toate filmele cu supereroi sunt violente si genereaza energie negativa. Un alt aspect negativ al filmelor cu supereroi este faptul ca acestea se focalizeaza strict pe partea materiala, excluzand din start spiritualitatea care este de fapt elementul principal in dobandirea acestor puteri extrasenzoriale.
In rest, filmele cu supereroi sunt parca o treapta normala in cinematografia internationala. O noua treapta care se pliaza pe tendinta oamenilor de a-si descoperi adevara menire.

Un comentariu:

  1. In acelasi timp ti se induce ideea: "Stai calm, nu te rascula, ca o sa apara vreun superman si o sa te salveze"?

    RăspundețiȘtergere