vineri, 2 decembrie 2016

Conexiunea cuantica

Imagini pentru conexiunea cuanticaVechile religii dar si fizica cuantica ne spun ca oamenii sunt conectati intre ei. Sunt conectati printr-o retea energetica subtila, pe care nu o percepem... sau cel putin nu vrem sa o percepem. In realitate, aceasta retea energetica este usor de recunoscut si ne este foarte disponibila.
Conexiunea cuantica, caci despre ea vorbim, are la baza o serie intreaga de sentimente. De sentimente care ne definesc ca oameni si ne leaga puternic unul cu altul. 

Un prim sentiment al conexiunii il reprezinta compasiunea. In acest mod constientizam ca nu suntem ego-ul nostru si ca celalalt este la fel ca noi. Compasiunea pentru celalalt este prima "caramida" ce construieste profilul uman. 

Alte sentimente sunt aprecierea si recunostinta. Aceste sentimente construiesc relatii, ceea ce contribuie din plin la Uniune. 

Curiozitatea face ca omul sa isi caute si sa isi gaseasca originea si menirea. Pentru a te conecta la Uniune avem nevoie de cautarea adevarului.

Determinarea este sentimentul care il face pe om sa invinga orice provocare si in ultima instanta matrixul care il tine prizonier. Acest sentiment este destul de rar la oameni, caci indivizii prefera comoditatea.

Flexibilitatea mentala da capacitatea individului de a se plia pe noi idei si il face capabil sa isi dezvolte intelegerea.

Fericirea este sentimentul care iti ridica vibratia si te face sa experimentezi pe deplin aceasta realitate si sa te exprimi ca intreg.

Darnicia te face sa constientizezi ca esti parte dintr-un Intreg si ca persoana ta poate contribui la Unitate.

Entuziasmul si pasiunea dau viata oricaror lucruri, reprezentand un pas important in incercarea de a te conecta la Intreg. Conform unui citat: „omul este cu adevarat recunoscator atunci cand actioneaza cu pasiune, pentru ca pasiunea da vietii bucurie, poate transforma orice provocare intr-o oportunitate extraordinara ”, deci aceste sentimente completeaza impulsurile noastre cuantice pentru a da "forma" Intregului.

Sentimentul ultim si care face ca cercul cuantic sa fie complet il reprezinta Iubirea. Iubirea este sentimentul care da substanta Intregului si face ca partile sa se recunoasca. Iubirea este insasi Unitatea.

Atunci cand vom detine toate aceste sentimente, vom deveni constienti de conexiunea cuantica dintre noi. In acel moment, vom privi lumea ca pe un Intreg. Pana atunci, scoateti la iveala aceste sentimente si nu le lasati ascunse in interiorul vostru.

sursa foto: http://ro.blastingnews.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu