marți, 20 decembrie 2016

Legaturile karmice de zi cu zi

Imagini pentru conexiuni karmiceIn realitate, omenirea se prezinta ca un intreg. Fiecare individ este legat la toti ceilalti printr-o serie de conexiuni energetice. Individul este legat energetic de toti cei din familia lui dar nu numai. Fiecare individ care intra in contact cu acesta, fie doar o privire trecatoare pe strada, este o conexiune energetica. Aceste conexiuni energetice sunt de fapt problematice pentru umanitate, asta deoarece, in cadrul zilnic, ele nu sunt respectate. Zic asta pentru ca oamenii au tendinta de a se izola si de a se diferentia de cei din jur. Astfel, oamenii isi reneaga conexiunile karmice create in eternitate. Rezultatul - o lume usor manipulabila si dezorientata.
Trebuie sa recunoastem ca oamenii de pe strada nu sunt prioritatea noastra. In afara de familia noastra si cativa amici, nimic si nimeni nu ne intereseaza. Ce ne intereseaza musulmanii din Alep sau tiganii de la marginea Parisului? Dar detaliile fac totul. Orice individ este important pentru ca este parte din puzzle-ul Constiintei cosmice. Astfel, nimeni nu trebuie dat la o parte ci integrat in Unitate. Si ca sa observati importanta fiecarui om va voi spune ca umanitatea nu va trece la o noua treapta evolutiva pana ce nu va integra in sanul ei fiecare individ. Asta este adevarata provocare a umanitatii.
Ca incheiere va voi propune un mic experiment - analizati cu coada ochiului fiecare trecator sau individ cu care interactionati, incercati sa va puneti in locul lor si sa simtiti si sa intelegeti ce simt si ei.

sursa foto: http://www.potimaimult.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu