joi, 5 ianuarie 2017

Despre Legea Atractiei

Imagini pentru legea atractieiDupa cum observati, tarabele sunt pline de carti de dezvoltare personala. Fiecare carte promite sa ne invete cum sa accesam Legea Atractiei si cum sa atragem bogatii. Dar dupa cum au vazut o mare parte a celor care au citit aceste carti si care au incercat sa puna in practica Legea Atractie, acest lucru este foarte dificil, adeseori, parand imposibil.
Multe carti nu ne spun ca de fapt Legea Atractie necesita un efort destul de consistent si foarta multa consecventa. Dupa cum observati, nimic nu vine usor si asa este si cu Legea Atractiei. Asta din cauza ca, de-a lungul secolelor, ne-am creeat piedici in minte. Piedici care ne fac aproape imposibila o materializare imediata a gandurilor.
Chiar daca sunteti constienti de faptul ca gandul se poate materializa, in subconstient ideea de materializare imediata este exclusa. Adeseori, Legea Atractiei functioneaza in tandem cu actiunea fizica. Prin forta gandului, Legea Atractiei coordoneaza munca spre scopul principal. Din acest motiv, este nevoie de multa munca si multa perseverenta in a pune in aplicare Legea Atractiei.
Este nevoie sa fiti foarte expliciti in gandurile voastre si sa va detasati total de ele dupa ce le vizualizati. Mai apoi, alegeti-va o activitate care sa corespunda scopului dvs... si nu uitati... acea activitate sa va placa. Daca activitatea va place, energia pozitiva pe care o emiteti va va conduce sigur la reusita.
Daca toate aceste ingrediente sunt impreuna trebuie doar sa fiti consecvent... chiar daca in timp veti intampina obstacole.

sursa foto: http://www.dezvoltarium.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu