luni, 23 ianuarie 2017

O anomalie bizara gasita pe Venus... structura extraterestra?

Venus este o planeta curioasa. Desi se afla la o distanta destul de buna fata de Soare pentru a avea viata, fiind si cea mai apropiata de Pamant si cu o marime similara, NASA considera ca aceasta planeta este "moarta". Totusi, foarte multe raportari ale rapirilor extraterestre afirma ca o parte a ozn-urilor vin de pe Venus. Chiar Tesla afirma (si merita sa-l credem pe cuvant) ca a intrat in contact cu o civilizatie extraterestra de pe Venus.
Recent, un om pasionat de viața extraterestră a descoperit, într-o serie de imagini cu planeta Venus, o anomalie cel puțin bizară pe suprafața acesteia. Structura cu pricina a fost surprinsă pentru prima data în imagini de o rachetă lansată cu scopul de a studia atmosfera planetei Venus. Imaginile cu aceasta anomalie au fost publicate pe retelele de socializare unde au strans mai multe like-uri. 
Adevarat este ca anomalia este una destul de ciudata si avand in vedere marturiile atator oameni, merita sa fim atenti in privinta acestui corp cosmic misterios. Pana la urma nimic nu e mort, totul este viu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu