vineri, 13 ianuarie 2017

Toti suntem Unu... Video... merita vazut

Ne vedem ca fiind traci, daci, latini sau romani. De fapt suntem oameni. Oameni ce au diverse legaturi in toate tarile lumii si in toate straturile sociale. Toti suntem la fel dar, in acelasi timp, suntem diferiti. Nu conteaza rasa, limba sau nationalitatea... toate aceste trei diferente sunt de fapt iluzii.
Inainte de a fi romani, maghiari, germani, englezi... suntem oameni.


2 comentarii:

  1. Nu popoarele sunt cele care fac razboaiele ele sunt doar cele care le duc si sufera consecintele.Si da avem in ADN-ul nostru de toate lumea migreaza de mii
    si mii de ani ,inainte si inapoi.Nu ti se pare ca-n ultimul timp ce postati voi ,circul de la TV atat cel intern de la noi cat si extern Trump,Putin Anglia ,Franta etc, etc scoate la lumina mizeria din ochii nostri .Era acolo dar n-am putut sa o vedem .Trebuie sa preia si alti blogari asta,nu vor pricepe toti dar macar o parte din oameni au sa inteleaga ca-n astea 5 minutele e scrisa istoria lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, suntem toti oameni, dar din pacate suntem inca in acea zona in care curentul este de a impune unor popoare mentalitati si culturi diferite....ne vor obligatoriu americanizati, europenizati, islamizati,etc. si o fac cu metodele cele mai dure si inumane.....fapt pentru care da, inca este nevoie de apararea radacinilor proprii pentru a nu ne pierde identitatea de grup....inca nu este timpul, la nivel planetar sa acceptam 100% acest simplu adevar si anume, ca toti suntem oameni.....deocamdata unii sunt mai oameni decat altii, unii au mai multe drepturi decat altii, religia unora e mai buna decat a altora, cultura, modul de viata, etc.....de asta inca trebuie sa ne protejam identitatea etnica,culturala,traditiile....pentru a nu fi stersi in acest razboi inuman....nu poti fi OM cu adevarat atata timp cat nu-ti cunosti radacinile si nu aduci la lumina lucrurile bune nascute din aceste radacini....pana cand vor fi acceptate toate culturile, traditiile, etniile, etc.....mai este de lucrat....abia apoi putem vorbi, fara teama ca cineva incearca sa te "elimine", despre Om si despre UMANITATE ca un TOT UNITAR.

    RăspundețiȘtergere