luni, 6 februarie 2017

Arta de a crea imagini mentale

Imagini pentru imagini mentaleRealitatea aceasta este creata de mintea noastra, iar stiinta incepe sa inteleaga acest lucru din ce in ce mai bine. Problema este ca si noi, ca indivizi, sa intelegem acest fapt mai bine. Trebuie sa intelegem ca imaginile mentale sunt determinante in evolutia noastra ca indivizi si umanitate.
Majoritatea oamenilor au niste imagini mentale haotice, greu de coordonat si de pus intr-o forma armonioasa. Acest fapt face ca realitatea sa fie haotica si usor de manipulat de alte entitati din jurul nostru. Ne plangem ca exista niste indivizi organizati si oculti care ne manipuleaza realitate. Aceasta problema exista deoarece noi avem niste imagini mentale haotice. Singura putere a ocultilor este faptul ca au niste imagini mentale foarte precise pe care incearca, treptat, sa le puna in practica.
Cum doriti sa arate aceasta realitate? Este o intrebare la care nu se gandesc prea multi oameni si nici nu isi creeaza imagini mentale. Putini sunt cei care isi dau seama ca imaginile mentale pot influenta viata decisiv, sau daca isi dau seama nu se focuseaza corespunzator.
Este important ca atunci cand iti formez o prima imagine mentala a ceea ce vrei sa ai sau a ceea ce vrei sa devii, trebuie sa aiba niste trasaturi clare. De exemplu... vreau sa am apartamentul meu, sa aiba ferestre mari si sa fie plasat in cartierul x. Aceasta prima imagine trebuie pastrata si putin imbogatita (canapelele sa aiba culoarea rosie etc) in timp, dar nu mult pentru ca afecteaza imaginea pe care ai inoculat-o in subconstient. Fara sa te intrebi de unde o sa rasara banii, trebuie sa te focalizezi pe jobul tau pentru ca aceasta activitate sa iti aduca satisfactii si sa iti creasca vibratia. Imaginea mentala a apartamentului tau trebuie  asociata cu evolutia materiala pe care ti-o aduce jobul pentru a face o conexiune cu materialul sau cu o alta reusita de a ta (constientul uman inca nu gandeste pe deplin in termeni astrali). Deci, este necesar sa iti dezvolti o abilitate din care sa faci bani sau sa performezi (sport, facultate, cursuri) pentru a creea cadrul de incredere in sine si de dezvoltare materiala si spirituala. De aici nu urmeaza decat perseverenta... nimic mai mult.

P.S. Nu puneti pe primul plan materialismul, insistati ca spiritualitatea sa fie pe primul loc.

sursa foto: http://hora.md/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu