vineri, 17 februarie 2017

Elon Musk: Omul va fi nevoit să devină cyborg pentru a supravieţui în viitor

Intentia Ocultei Mondiale de a ne transforma in persoane robotice se observa din ce in ce mai clar din declaratiile marilor miliardari. Astfel, in cadrul World Government Summit din Dubai, antreprenorul şi miliardarul din spatele Tesla şi SpaceX, Elon Musk, şi-a afirmat punctul de vedere cu privire la dependenţa omului de tehnologie, informează Science Alert.
Conform acestuia, ,,in anumiţi termeni suntem deja cyborgi, dacă ne gândim la toate instrumentele pe care le avem, telefoane, laptopuri. Cu ajutorul lor putem afla răspunsul la numite întrebări în câteva secunde,'' Acesta mai adauga faptul ca dependenţa de tehnologie este ,,un strat digital terţial'' care face deja parte din biologia neuronală a omului, afectându-i modul în care gândeşte. ,,Dacă o persoană moare, fantoma digitală a acestuia rămâne vie, prin intermediul e-mail-urilor şi a conturilor,''. 
In incheiere, Musk declara ca in momentul în care roboţii vor prelua majoritatea sarcinilor umanitatii, omul ar trebui să devină cyborg pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile naturale. 
Ce sa credem din declaratiile sale?

sursa: http://www.descopera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu