miercuri, 15 martie 2017

Cat de importanta este miscarea?

Imagini pentru miscareaInainte de a intra in detalii trebuie sa subliniez faptul ca omul a fost creat pentru miscare. Astfel ca, lipsa miscarii ne erodeaza sanatatea, dar nu numai. Lipsa sportului face ca fluxul energetic, determinant pentru spiritualitatea noastra, sa fie unul foarte slab. Nu degeaba yoga se bazeaza pe miscare. Miscarea are rolul de a implica corpul uman in fluxul energetic universal.
Miscarea in aer liber sau chiar intr-un spatiu inchis (la sala) ne da o stare de bine care duce pe moment la cresterea vibratiei noastre. Printr-un antrenament regulat aceasta stare de bine se va mentine permanent.
Atunci cand facem sport inima ne este stimulata, astfel ca, pulsul creste la un nivel optim pentru a pulsa mai multa energie in organism. De asemenea, sportul implica si un control al respiratiei. Un control al respiratiei care va poate ajuta atunci cand meditati. In acelasi timp, surplusul de oxigen in organism aduce si beneficii asupra creierului. Bine oxigenat, creierul poate capta mult mai usor stimulii energetici cosmici - creierul doar capteaza inteligenta (cosmica) si nu o produce. Desi multi considera ca cei care fac sport tot vor muri odata si odata, in realitate conteaza foarte mult calitatea vietii si nu neaparat cantitatea (anii).
Pentru miscare puteti folosi antrenamentul la sala sau jogging-ul in aer liber. Este de preferat ca miscarea sa se faca in aer liber, astfel fiind in conexiune cu natura. In rest, eu va doresc spor la treaba!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu