luni, 13 martie 2017

Conteaza ce mancam?

Imagini pentru alimentatieNu conteaza ce bagi in gura, conteaza ce iese din gura... este o expresie impamantenita la noi in societate. Realitatea este ca si alimentatia conteaza. De fapt, alimentatia conteaza foarte mult. Fiecare aliment are propria vibratie. O vibratie care ne afecteaza odata ce consumam acel aliment, din acest motiv este extrem de important tot ceea ce mancam sau chiar cat mancam.
Alimentatia conteaza in ceea ce priveste sanatatea noastra. O sanatate de fier este importanta in dezvoltarea noastra ca individ spiritual. In acelasi timp, alimentatia ne influenteaza starea de zi cu zi. De exemplu, un aliment poate face diferenta asupra modului in care ne simtim intr-o zi. Alimentele care ne pot influenta cel mai mult sanatatea si starea spirituala contin carne. Carnea este un aliment riscant pentru noi din toate punctele de vedere. Pe langa faptul ca organismul uman nu prea a fost construit pentru a consuma carne, vibratia emanata de entitatea ucisa poate afecta omul, stiindu-se si faptul ca animalele crescute in fermele moderne nu prea au conditii serioase de existenta. Acum nu mai pun si faptul ca in interiorul carnii se regasesc tot felul de hormoni si chimicale, dar acesti factori chimici se pot gasi si in legume.
In acelasi timp, sunt constient ca in ziua de azi este greu sa te poti alimenta corespunzator. Totusi, o alimentatie cat mai echilibrata cu putinta si o reducere treptata a carnii pot face minuni. Conteaza foarte mult si vibratia pe care o aveti in timpul mesei, dar si cat de recunoascator sunteti pentru ce mancati.
O alimentatie echilibrata trebuie sa contina alimente bogate in proteine, gasimi brune, minerale, vitamine si carbohidrati (cat mai putini) la o singura masa. Aceasta echilibrare a nutrientilor este una din cheile sanatatii, dar si a vitalitatii energetice. Conteaza foarte mult cantitatea alimentatiei... aceasta trebuie sa fie aproximativ stabila. Conteaza mult si calitatea alimentelor... asta probabil stiti deja. Totusi, echilibrul alimentatiei poate conta mai mult decat calitatea alimentelor. De astfel, starea dvs de spirit, in timpul mesei, poate schimba vibratia si calitatea alimentatiei, dar nu si echilibrul.
In locul unei perioade de post este de preferat o alimentatie permanent echilibrata. O alimentatie echilibrata (si cat mai naturala) pe toata durata anului este ceea ce poate face diferenta intre un om sanatos si unul bolnav. In acelasi timp, poate ajuta organismul sa ajunga la un ritm bun energetic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu