joi, 23 martie 2017

Nevoia de succes

Imagini pentru succesAvem nevoie de succes. Dezvoltarea totala a personalitatii presupune si reusita pe plan social. De multe ori lipsa succesului social inseamna si decaderea personalitatii si, in acelasi timp, crearea unui individ frustrat si usor de controlat. De fapt, Romania este un stat plin de indivizi frustrati, lipsiti de speranta, care sunt gata sa-si abandoneze familia pentru un venit mai serios, plecand peste hotare.
Nu vreau sa critic romanii care muncesc in strainatate, dar nu pot sa nu vad ca multe familii isi abandoneaza practic copiii, lasandu-i in grija bunicilor, Romanii au uitat ca nu banii sunt ceea ce conteaza, ci iubirea. Compatriotii nostri au intrat intr-un cerc vicios al banului ceea ce dauneaza grav statului nostru si natiunii noastre. Din cauza materialismului, natiunea romana ajunge sa dispara.
Din aceste motive, nevoia de succes este una determinanta, dar pentru asta avem nevoie de doua ingrediente: credinta si perseverenta. Doua ingrediente care trebuie sa vina neaparat la pachet. Odata alaturate succesul poate veni mai repede sau mai incet, in functie de blocajele la nivel mental.
Desi se spune ca materialismul nu este bun, o stare materiala buna poate deconecta mentalul de la grijile zilnice si poate spori gradul nostru de independenta. Totusi, o stare materiala foarte buna poate reprezenta exact contrariul. Banii pot aduce griji mai multe si ne pot lega de atributii financiare din ce in ce mai multe. Din acest motiv, individul trebuie sa fie constient ca exista o limita materiala pe care nu trebuie sa o depaseasca.
Conteaza sa te descurci bine dar, in acelasi timp, trebui sa te bucuri de viata. Astfel ca dezvolta-te pana la acel nivel care sa iti permita o viata linistita, mult timp liber si confort financiar. Daca banii tind sa iti rapeasca timpul liber si sa iti creeze stres, trebuie sa pui stop.
Da... avem nevoie de succes. Succesul si evolutia sunt parti integrante din noi. Ca oameni, avem nevoie sa evoluam si sa ajungem la un nivel cat mai ridicat de existenta, asta este de fapt ritmul Universului evolutiv. Dar totul trebuie dus in cadrul caii de mijloc, asta pentru ca extremele sunt nocive intotdeauna.

Un comentariu:

  1. Marea majoritate a Românilor ce merg la lucru în străinătate nu merg după succes ci de nevoie, iubirea nu o poţi servi dimineaţa,la prânz şi seara pe masă copiilor şi nici să le cumperi haine şi rechizite pentru şcoală. Ce dăunează cu adevărat acestei naţiuni, contrar celor afirmate, este însuşi statul, profund viciat şi putred de corupt, care s-a străduit şi se străduie din răsputeri să vândă, să dizolve această naţiune, dar care nu va dispărea niciodată. Zici că; "Succesul si evolutia sunt parti integrante din noi.", nu prea văd mult succes şi evoluţie în jurul meu, văd multă minciună şi durere mascată şi astea din cauza drumului "de mijloc", care niciodată nu te va scoate la un liman fericit. Succes!.

    RăspundețiȘtergere