joi, 11 mai 2017

Cannabisul bun pentru memorie

Imagini pentru cannabisUn studiu nou, derulat de Universitatea din Bonn, a adus la cunostinta faptul ca planta de Cannabis este detinatoarea unor proprietati extraordinare. Conform cercetatorului german Andreas Zimmer, studiul facut pe soareci, in cadrul facultatii din Bonn, a relevat faptul ca, in doze mici, Cannabisul poate ajuta batranii sa isi imbunatateasca semnificativ memoria (acelasi lucru nu este valabil si la tineri). In acelasi timp, Cannabisul poate proteja creierul de leziunile cerebrale induse de alcool. 
Desi prezinta foarte multe proprietati, Cannabisul continua sa fie o planta interzisa. In schimb, tutunul si alcoolul, cu mult mai periculoase si mai nocive sunt lasate pentru consum fara nicio problema.

sursa: http://www.ziarulevenimentul.ro

Un comentariu:

  1. Deşi nu sună bine, multor bătrâni le-ar face bine un tratament cu acestă plantă minune, să poată şi ei conştientiza că omul, prin natura lui, este supus evoluţiei, iar orice sistem de orânduire, oricum s-ar numi el, pe care ei îl votează asiduu, are ca scop îndiguirea libertăţilor şi evoluţiei oamenilor, înspre folosul lor personal.

    RăspundețiȘtergere