luni, 29 mai 2017

Marilyn Monroe ucisa pentru ca stia de existenta extraterestrilor

Imagini pentru marilyn monroe john kennedyCelebrul, de acum, Steven Greer ne prezinta un nou documentar numit "Unacknowledged”. In cadrul acestui documentar, regizat de Michael Mazzola, se scot la iveala mai multe dovezi cu privire la politica SUA de a ascunde problema extraterestra. Mai mult chiar, documentarul incearca sa ne spuna ca Marilyn Monroe a fost ucisa din cauza faptului ca stia de existenta extraterestrilor, datorita relatiei ei cu Robert si John F. Kennedy.
Steven Greer este un personaj foarte controversat. Acesta are relatii puternice in randul elitei oculte. In acelasi timp, Greer scoate din ce in ce mai multe filme care au rolul de a demonstra ca SUA ascunde existenta extraterestrilor. Acesta a reusit chiar sa organizeze celebrul proiect "Disclosure" in care, ce-i drept, a adunat multe personalitati din cadrul armatei SUA si nu numai.
In ceea ce priveste, Marilyn Monroe, s-a dovedit faptul ca a fost ucisa la interventia serviciilor secrete americane. Chiar un fost agent secret american a recunoscut pe patul de moarte ca a fost partas la uciderea ei... bineinteles ca acesta a spus ca ea a fost ucisa ca urmare a legaturilor sale cu serviciile secrete rusesti.
Desi pare suspect acest personaj (Steven Greer), sunt curios ce noutati poate aduce noul documentar in ceea ce priveste moartea celebrei actrite si problema extraterestra.

sursa: http://www.descopera.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu