marți, 25 iulie 2017

Dezvaluiri de dupa moarte

Imagini pentru viata de dupa moarteSasha Eliasson, un tanar in varsta de 22 de ani a trecut de doua ori prin moarte clinica. Prima oara a decedat ca urmare a ranilor foarte grave cu care s-a ales in urma unui accident de motocicleta. Sasha a mai trecut odata prin moarte clinica in timpul unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la câteva luni de la același accident. Ambele episoade ale mortii clinice au durat circa două minute, timp în care medicii au reușit să-l readucă la viață.
Dupa ce a trecut prin moarte, Sasha a declarat pe retelele de socializare ca a fost ca într-un somn fără vise în care totul era negru și că nu a văzut lumea de apoi aşa cum se spune.
"Aș vrea să spun că da, dar adevărul este că în ambele dăți nu am fost acolo. Totul era întunecat. Aș spune că a fost ca atunci când tragi un pui de somn, fără să visezi. Te trezești și ai impresia că ai dormit foarte mult timp, dar, de fapt, au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant să revin la viață. M-am simțit de parcă mi-aș fi folosit toată energia din corp", a declarat tânărul, pe contul său de pe platforma Reddit.
Este de subliniat faptul ca Sasha este o persoana atee, avand credinta ca dupa moarte nu exista nimic. Ei bine, conform credintei sale, a experimentat nimicul. Acest caz demonstreaza faptul ca ideile si credintele noastre despre moarte ne influenteaza experienta imediata de dupa deces. Individul are capacitatea de a trece peste prima experienta si a experimenta mai apoi Unitatea. Totusi, unele suflete raman blocate in credintele puternice, pe care si le-au inoculat in timpul vietii, pe toata perioada trecerii de la o viata la alta. Din acest motiv este important ca individul sa-si formeze idei pozitive despre trecerea de dupa viata. Pozitivitatea emanata cu privire la trecerea de la o viata la alta poate ajuta individul sa controleze acest fenomen. 

sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu