vineri, 7 iulie 2017

NASA are "colonie de sclavi" pe Marte!!?

Imagini pentru marteAcest fapt a fost pus in discutie de Robert David Steele ce a declarat ca a fost ofiter CIA. Dezvaluirea a avut loc in cadrul unui interviu realizat de Alex Jones, un om de radio recunoscut pentru teoriile conspiraţiei pe care le promovează. Conform lui Robert David Steele, SUA detin o „colonie de copii sclavi” pe Marte. 
David Steele a declarat ca NASA ia copii inca de la varste fragede deoarece călătoria până acolo durează 20 de ani. Atunci cand ajung pe Planeta Roţie, aceştia sunt deja maturi. Potrivit acestuia, copiii sunt sodomizaţi, iar uneori ucişi în experimente oribile.
NASA a dezmintit aceasta stire prin intermediul purtatorului de cuvant, Guy Webster, care a declarat ca pe Marte nu sunt oameni ci doar rovere.
Trebuie sa remarc faptul ca declaratia lui Robert David Steele pare trasa de par. Si mi se pare trasa de par din cauza faptului ca nu cred ca este necesar sa calatoresti 20 de ani pana pe Marte. Stirea isi are importanta ei, desi, dupa parerea mea este clar o dezinformare. O dezinformare care de fapt are rolul de a acoperi un fapt adevarat... americanii au ajuns pe Marte si au chiar oameni acolo. 
O parte a indivizilor care au participat in cadrul proiectului Montauk a declarat ca SUA duc pe Marte copii. Conform acestora, copiii erau sodomizati si uneori ucisi in cadrul acelor experimente. In cadrul acelor experimente copiii calatoreau in timp si de multe ori erau trimisi pe Marte, de unde, cei mai multi, nu se intorceau. 
Sa loveasca aceasta stire in dezvaluirile celor de la Montauk? Posibil... desi aceste dezvaluiri au fost facute la sfarsitul anilor 90, dar ecoul lor inca e puternic.

sursa stirehttp://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu