marți, 26 septembrie 2017

De 25 de ani nu a mai mancat nimic!!!

Ellen Greve, o femeie din Australia, a renuntat din 1993 la mancarea obisnuita, traind acum doar cu prana. Femeia a trecut prin clipe cumplite. A fost diagnosticata cu cancer, localizat la nivelul fetei, vindecandu-se dupa ce a recurs la chirurgie şi la terapii tradiţionale.

Cum arăta femeia care, de 25 de ani, nu a mai mâncat nimic.  "Dacă îţi uşurezi dieta, corpul se bucură"
Femeia a declarat ca nu este vorba despre a nu mânca niciodată, ci de a avea libertatea completă de a alege. „Nu există nici o celulă în corpul meu care să simtă nevoia de mâncare fizică. Mă hrănesc cu prana de multă vreme, iar corpul meu este sănătos. Dar oamenii care sunt crescuţi în această realitate spun că este imposibil să trăieşti fără să mănânci”, spune australianca. „Boli precum cancerul ni se întâmplă din cauza a ceea ce mâncăm, gândim, simţim. Când le spun oamenilor să nu mai mănânce carne, li se pare greu. Aşa că folosesc un alt termen: uşurarea dietei. Dacă îţi uşurezi dieta, corpul se bucură şi potenţialul ţi se dezvoltă. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, spune Jasmuheen.
Desi pentru unii pare de necrezut, in lume sunt circa 10.000 de persoane care au adoptat aceasta forma de hranire, sistem care este vechi de cand lumea. Aceasta forma de alimentatie a fost si este folosita si in prezent de mari maestri spirituali. Maestri ce nu mai depind de materie pentru a supravietui, hranindu-se doar cu lumina si spiritualitate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu