joi, 26 octombrie 2017

Luna este stapanita de extraterestri!!!

Imagini pentru lunaAceasta declaratie a fost facuta de catre ufologul George Graham. Conform acestuia, „Luna este stăpânită de extratereştri, care au baze pe satelitul natural al Terrei”. La aceasta concluzie a ajuns dupa ce a privit o filmare mai veche, unde a descoperit o construcţie extraterestră în craterul lunii cu diamentrul de 85 de kilometri, informează Rador.
„Scepticii pretind că în filmuleţul pe care l-am făcut este o formă naturală de relief, însă greşesc. Am văzut mii de dealuri, dar ceea ce apare în filmarea de pe Lună este o clădire care a fost construită de extratereştri. Pe satelitul natural al pământului se află mai multe baze ale unor civilizaţii extraterestre, însă NASA le ascunde urmele”, a sustinut Graham.
Aceste teorii sunt din ce in ce mai sustinute de catre unii ufologi care au studiat suprafata Lunii. Suprafata satelitului natural al Pamantului este una foarte curioasa. Cei care au studiat Luna au declarat, in repetate randuri, ca pe scoarta sa se pot observa constructii ciudate si ca, in acelasi timp, se pot observa si fenomene optice foarte bizare.
Chiar creatia Lunii este un mister pentru majoritatea cercetatorilor, asta deoarece inca nu s-a ajuns la o intelegere despre cum s-a format principalul luminator natural nocturn al Pamantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu