luni, 27 noiembrie 2017

Bashar - Cum se poate alinia un grup cu abundenta

Bashar - Trebuie sa examinati sistemele de convingeri pe care le aveti cu privire la abundenta. Unul dintre cele mai puternice, detinut de aproape fiecare om de pe planeta voastra, este cel care spune ca bogatia poate fi exprimata doar prin conceptul de bani. Noi intelegem ca banii sunt una dintre formele valide prin care puteti exprima abundenta, dar voi trebuie sa examinati faptul ca ati fost crescuti cu un set de convingeri conflictuale privind ceea ce reprezinta bogatia.
Sa oferim un simplu exemplu. Multi dintre voi ati fost crescuti cu ideea ca daca nu sunteti bogati voi nu aveti succes si in acelasi timp, vi s-a inoculat ideea ca banii sunt radacina tuturor relelelor. Prin urmare, voi aveti convingeri conflictuale ca cele din exemplul dat de mine, asadar trebuie sa sondati aceste idei pentru a vedea unde aveti definitii care se contrazic una pe alta, sa rearanjati aceste definitii intr-o maniera care este mai reprezentativa pentru ceea ce preferati sa fie, pentru ca mai apoi sa reintroduceti aceste definitii in psihicul vostru, astfel incat sa vedeti rezultatele noilor convingeri.
Acest lucru s-ar putea sa necesite conversatii mai profunde, deoarece fiecare caz este unul individual, fiecare persoana putand sa aiba o convingere diferita. Cu toate acestea, ceea ce am spus este un procedeu general. Indivizii pot avea definitii privitoare la conceptul de bogatie si relatia lor cu ea, definitii care nu le permit sa atraga abundenta in viata lor datorita a ceea ce "cred" sau ïsi imagineaza" ca abundenta va aduce in viata lor.
Un individ care crede ca daca are bani este o persoana rea, niciodata nu va avea bani. Daca el intelege ca are o convingere inconstienta si daca o gaseste, atunci va intelege ca poate sa atraga bani fara a crede ca acest lucru il va face o persoana rea. Iar daca dorinta de a nu fi o persoana rea este mai importanta decat ideea de a atrage bani, atunci aceste persoane nu vor atrage bani atata timp cat cred ca a fi o persoana buna este mai importanta decat a avea bani. Totul tine de faptul ca ei au atasat notiunea de a fi o persoana buna cu ideea de a nu atrage bani. Ceea ce am spus este un exemplu simplu, care poate avea un efect profund.

Bashar - Planeta luminii vii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu