joi, 21 decembrie 2017

Cadavru de dinozaur partial descompus?!!!

Au disparut dinozaurii acum cateva milioane de ani sau realitatea a fost alta? Aceasta este o intrebare la care majoritatea specialistilor par sa fie siguri de raspuns. Totusi, zilele acestea, corpul unei creaturi ce seamănă cu cel al unui dinozaur a fost descoperit de un electrician într-o staţie de metrou din Jaspur, India. Si mai enigmatic este faptul ca acest cadavru prezenta bucăţi de ţesut încă existente pe oase. Deşi creatura pare sa semene cu un dinozaur, specialiştii au trimis-o la analize pentru a-i dezvălui vârsta. 
Dr. Parag Madhukar Dhakate, din cadrul Serviciului Forestier Indian, a declarat că descoperirea rămâne încă un mister până în momentul în care analizele ştiinţifice vor dezvalui totul despre aceasta fiinta. ''Seamănă cu un dinozaur, dar nu putem şti cu siguranţă până la finalizarea testelor,'' a mai declarat acesta. 
Cadavrul parţial descompus al unei creaturi misterioase asemănătoare unui dinozaur a fost descoperit cu urme de ţesut pe oase
Conform Mail Online, specialistul Aaryan Kumar a declarat că este imposibil ca scheletul unui dinozaur să poata fi conservat după atâta timp. ''Dinozaurii tereştrii au dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani , dar acesta seamănă cu un tetrapod, un subordin al dinozaurilor care include carnivore bipede,'' a declarat Kumar. 
''Însă scheletul unui dinozaur nu s-ar fi putut conserva într-o astfel de stare pentru o perioadă atât de lungă. Singura posibilitate este reprezentată de existenţa unor chimicale utilizate şi pentru conservarea rămăşiţelor din muzee. Însă, chiar şi aşa, cum ar fi ajuns acestea în acel loc?'' s-a intrebat Kumar. 

sursa foto: www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu