luni, 4 decembrie 2017

Fostul ministru al apărării din Canada declara - Pământul este vizitat de zeci de ani de extratereştri

Imagini pentru Paul Hellyer
Paul Hellyer, fostul ministru al apărării din Canada în perioada Războiului Rece face declaratii extraordinare. Acesta sustine faptul ca extratereştrii au vizitat frecvent Pământul timp de zeci de ani si că autorităţile menţin contactul constant cu aceste fiinţe extreterestre.

Fostul ministru al apararii canadian sustine ca detine nformaţii confidenţiale potrivit cărora autorităţile şi guvernele au format o alianţă cu fiinţele de pe alte planete. Potrivit IBT Times, în 1995, Hellyer a declarat pentru prima oară că extratereştrii există cu adevărat pe suprafaţa Pământului. ''Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Pământul timp de sute de ani''.
Hellyer a mai declarat faptul ca extratereştrii au avertizat civilizaţiile anterioare de pe Pământ despre traiectoria pe care se află umanitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu