vineri, 5 ianuarie 2018

"Scandalul" OZN din cadrul Pentagonului capata amploare

Imagini pentru oznIn urma cu doua saptamani am publicat un articol despre cateva dezvaluiri din cadrul Pentagonului. Dezvaluiri care au dovedit ca, in urma cu cativa ani, Pentagonul a derulat un program secret de investigare a OZN-urilor. Cel care facea publice aceste informatii era un fost pilot oficial Pentagon. Ei bine, dezvaluirile pilotului de la Pentagon au fost intarite de declaratiile facute de Luis Elizondo, fostul lider al programului agentiei americane denumit Advanced Aviation Threat Identification Program. Acesta a declarat, potrivit unor surse, ca ''Personal, cred că există dovezi foarte clare că omenirea nu este singură". Conform Spaceprogramul ar fi descoperit ''o mulţime'' de aeronave stranii. ''Navele deţineau trăsături care nu se regăsesc în inventarul SUA sau cel internaţional,'' declara Elizondo. 
In cadrul unui interviu pe care Elizondo l-a acordat pentru National Public Radio, spunea faptul că declaraţiile sale nu se concentrează neapărat pe faptul că aceste aeronave ar fi extraterestre, studiile fiind axate mai mult pe detectarea unor potenţiale probleme de securitate naţională. ''Dacă îmi cereţi părerea personală, trebuie să fiu sincer. Nu ştiu de unde provin acestea, dar sunt sigur că nu din această lume,'' a mai adaugat Elizando. 
Luis Elizondo s-a retras din cadrul functiei sale din cadrul Pentagonului pe 4 octombrie 2017. In declaraţia de demisie acesta a scris faptul că ''există nenumărate evidenţe furnizate de marină sau din alte surse privind sistemele aeriene care interferează cu platformele militare şi prezintă capabilităţi ale unei noi generaţii''. 
Personal, nu cred ca aceste dezvaluiri sunt facute la intamplare. Cred ca dezvaluirile au fost pregatite, iar declaratiile sunt facute pas cu pas. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu