miercuri, 7 februarie 2018

De ce oamenilor de ştiinţă nu le pasă de două filmări cu OZN-uri? - Video

Aceasta intrebare si-o pun internautii cu privire la doua filmari extraordinare care ar putea confirma teoria OZN-urilor si a vietii extraterestre. Filmarile cu pricina au fost puse la dispozitie de Departamentul american de Aparare si ambele materiale prezinta imaginea termica a unui obiect zburator neindentificat. In timp ce foarte multi oameni considera aceste imagini ca fiind reale si foarte credibile, oamenii de stiinta sustin ca ele nu demonstreaza nimic.
Clipurile video au fost facute publice de Departamentul american de Aparare, care a considerat ca imaginile trebuie analizate. Imaginile au fost preluate de americani prin intermediul Programului de identificare a amenintarilor aerospatiale avansate. Acest program a fost unul secret si a beneficiat de o finantare de 22 de milioane de dolari.
Cmdr. David Fravor, unul dintre piloţii Marinei, care a observat OZN-ul a declarat: „Amândoi - ambele avioane - vedem o perturbaţie în apă şi un obiect lung, în formă de Tic-Tac, cu o lungime de 12 metri. Mă mut în poziţia de la ora 08.00 a acelor de ceasornic, obiectul se află la ora 02.00 şi decid să văd ce este. Obiectul este la 60 de metri sub mine. Tai diametrul cercului şi când ajung la 800 de metri, obiectul accelerează spre sud şi dispare în două secunde”
In acelasi timp, Caleb Scharf, astronom şi director al Centrului de Astrobiologie din Columbia a declarat si acesta: „Cred că este foarte, foarte dificil, ca om de ştiinţă să analizezi un asemenea lucru şi să spui altceva decât că este...interesant. Aş avea nevoie de un volum vast de documentare şi contextualizare, pentru a înţelege ce se petrece aici.”
Faptul ca oamenii de stiinta nu accepta fenomenul OZN, nu este ceva nou. Intr-un fel ii cred... stiinta din ziua de azi se bazeaza doar pe certitudini, adica dovezi foarte credibile - un extraterestru in viata, de exemplu. Pe de alta parte, exista asemenea dovezi, dar detinatorii nu le vor face publice decat daca ei cred ca totul este pregatit in favoarea lor. Si pot spune ca in acest moment se pregatesc serios... faptul ca au fost scoase la iveala materiale video si ca au existat indivizi care au dat afara din casa tot felul de informatii din interiorul secretosului Program de identificare a amenintarilor aerospatiale avansate, spune multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu